Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Ouranoupolis


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Satul Ouranopoli este situat pe coasta de nord-vest a peninsulei Athos, chiar la inceput, ca parte integranta a peninsulei Chalkidiki. Este ultima localitate inainte de granita cu Muntele Athos - "Sfantul Munte".

Orasul Salonic este la aproximativ 140 km distanta de aceasta asezare.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬†.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !