Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Oludeniz


Descriere

 

Oludeniz este un mic oras resort, in provincia Mugla, pe coasta de sud-vest a Turciei, fiind inconjurata de munti,  fapt care i-a conferit si numele Oludeniz=marea linistita/moarta, datorita apelor sale linistite, ferite de vanturi si furtuni. Orasul are cea mai fotografiata plaja a Mediteranei, avand golfulete nisipoase si renumita laguna albastra, care este o rezervatie naturala, unde construitul este strict interzis. Oludeniz este faimos pentru nuantele de turcoaz si aquamarine, si faptul ca plaja sa a primit distinctia blue flag, si faptul ca este cotara printe primele 5 plaje din lume, de catre turisti si jurnalistii de turism. Resortul este  de asemenea cunoscut pentru oportunitatile sale de paraglinding, fiind considerat unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru paragliding datorita panoramei unice, si a inaltimii exceptionale a muntilor Babadag. In acest sens exista si un centru de paragliding unde se pot lua cursuri. Printre alte atractii ale zonei se intalnesc: scuba diving, sailing, trekking, croaziere pe mare, mountain biking. In imprejurimi exista un traseu de mers pe jos, numit Lycian Way, de 500 km care ajunge pana pe dealurile Oludeniz si chiar pe Muntele Olymp, intinzandu-se intre Fethiye si Antalya si fiind considerat unul din top 10 cele mai bune trasee de acest gen din lume.

Clima este specifica zonei, cu veri calduroase si uscate, cand temperaturile sunt intre 30-40°C, iar iernile sunt ploioasem cu temperaturi care nu scad sub 10°C.

 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !