Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Olimp

Pensiuni/Vile Olimp

Vile la cheie Olimp


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

   Olimp este una din cele mai solicitate statiuni de pe litoralul romanesc ,situata in prelungirea statiunii Neptun spre Nord.Olimp a avut intotdeauna un aspect de statiune occidentala dat in primul rand  de arhitectura hotelurilor , a spatiilor  comerciale , a cluburilor si teraselor existente care au transformat Olimpul in una din statiunile cele mai frecventate de turisti inca din de inainte de 1989.  Faleza inalta ofera o panorama splendida asupra Marii Negre iar plaja de la picioarele ei este  aglomerata in tot timpul sezonului estival. Pe acesta plaja diverse posturi de televiziune si o multime de firme comerciale isi desfasoara in fiecare vara emisiunile de divertisment ,  actiunile promotionale diferite show-uri ,etc. Posibilitati de agrement sunt diverse ,in cluburi, discoteci,bowling-uri. etc

  

Plaja

 Plaja statiunii Olimp  are doua caracteristici : cea din partea de sud spre Neptun este  o plaja ingusta , marginita de o faleza dstul de  inalta cu  apa curata. si  aglomerata, cu intrarea in apa putin pietroasa si partea din Nord (langa Complex Amfiteatru , Panoramic-Belvedere , )  mai lata dar care este fragmentata de numeroase golfulete artificiale. Urmeaza o portiune de plaja salbatica intre Olimp,23 August si Tuzla care nu este frecventata de turisti exceptand gruprile de nudistii,plaja care este mai lata dar este neamenajata.

 

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

 Baza de cazare a statiunii Olimp este formata din hotelurile construite in anii comunisti si de celebrele vile care au apartinut nomenclaturii comuniste .Aceste vile fie sunt privatizate fie inca apartin guvernului sau regiilor de protocol al statului , astfel incat nici acum la atatia ani dupa Ceausescu nu sunt redate circuitului turistic general, ele ramanad in continuare apanajul unei clase politice privilegiata .

Hoteluri si vile  de 4 stele : Hotel Cocorul ****, Vila Bradul**** , Vila Salcia ****,Vila Mesteacan**** , Vila Pinul****,Vila Stejarul****Vila  Fagul**** , Vila Plopul****,Vila Lotus****, Vila Trandafirul****,  Vile Ciresul****, Vila Ghiocelul*****, Vila Bujorul****, Vila Crinul****,Vila Violeta****

Hoteluri si vile 3 stele: Hotel Majestic Olimp ***,Vila Ciresica ***, Vila Nr 7***,

Hoteluri 2 stele:Hotel Amfiteatru**, Hotel Belvedere**, Hotel Panoramic**, Hotel Muntenia**,  Hotel  Banat **, Hotel  Moldova**,  Hotel Arad**, Hotel Craiova**,  Hotel Oltenia**, Hotel Slatina **, Hotel Sibiu**,

Imobiliare in regim hotelier:  De mentionat ca in Olimp in apropierea caii ferate exista cateva blocuri de locuinte care apartin putinilor localnici care pe timpul verii inchiriaza camere sau apartamente ,,la cheie".

 

 

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !