Cauta

Cauta intre toate ofertele noastre Litoral 2019


Verifica online tarifele si disponibilul pentru toate hotelurile listate pe acesta pagina !
De la:
Pana la:
Nr de adulti:
Nr de copii:
(Max: 4)
Nr de nopti:
-
Cauta
Hotel Sunis Efes Royal Palace Resort and SPA

Hotel Sunis Efes Royal Palace Resort and SPA Sunis Efes Royal Palace Resort and SPA 5 stele

(Turcia, Ozdere)

Hotelul Sunis Efel Royal Palace & SPA***** este o locatie de lux, oferind serviciii turistice la cele mai inalte standarde de calitate. Primul an de functionare a fost 2015. Eleganta, rafinament, lux, servicii impecabile de cazare si servire a...


Hotel Notion Kesre Beach Hotel and SPA

Hotel Notion Kesre Beach Hotel and SPA Notion Kesre Beach Hotel and SPA 4 stele

(Turcia, Ozdere)

Notion Kesre Beach Hotel and SPA**** a fost inaugurat in 2015 reprezentand o unitate de cazare moderna si confortabila, situata intr-o zona linistita de lamalul marii.    


  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !