Cauta

Cauta intre toate ofertele noastre Litoral 2019


Verifica online tarifele si disponibilul pentru toate hotelurile listate pe acesta pagina !
De la:
Pana la:
Nr de adulti:
Nr de copii:
(Max: 4)
Nr de nopti:
-
Cauta
Hotel Dorian

Hotel Dorian Dorian 4 stele

(Turcia, Oludeniz)

Cu dorinta acerba de a-si satisface turistii si de a petrece cat mai frumos in cadrul hotelul Dorian 4*, se doreste cresterea nivelului serviciilor oferite, astfel ca toti cei care se cazeaza aici sa aiba o vacanta de neuitat.


Hotel Sun City Beach Club

Hotel Sun City Beach Club Sun City Beach Club 4 stele

(Turcia, Oludeniz)

Construit intr-o minunata gradina tropicala, hotelul Sun City Beach Club 4*, este ideal pentru a petrece relaxanta si linistita in mijlocul naturii, dar unde cu siguranta activitatile si entertainmentul nu vor lipsi.  


Hotel Karbel

Hotel Karbel Karbel 3 stele

(Turcia, Oludeniz)

Intr-o zona linistita, cu o priveliste minunata asupra muntilor, gasim hotelul Karbel 3*, care este locatia ideala pentru o vacanta relaxanta, dar unde gasititi cate ceva de facut in fiecare zi.


Hotel Karbel Beach

Hotel Karbel Beach Karbel Beach 3 stele

(Turcia, Oludeniz)

O asezare micuta, dar prietenoasa, hotelul Karbel Beach 3*, este ideal pentru cei ce vor sa-si petreaca ziua la plaja, iar noptile in club, oferind acces facil pentru ambele.


Hotel Marcan Beach

Hotel Marcan Beach Marcan Beach 3 stele

(Turcia, Oludeniz)

Localizat ideal, hotelul Marcan Beach 3*, este locul in care va puteti bucura de nisipul fierbinte si de zilele petrecute la soare, si de noptile in care petrecerile se tin lant in barurile si cluburile atat de apropiate.


Hotel Perdikia

Hotel Perdikia Perdikia 3 stele

(Turcia, Oludeniz)

Locul ideal pentru o vacanta, hotelul Perdikia 3*, unde va veti putea relaxa, dar unde cu siguranta nu va veti plictisi datorita paletei mari de activitati care va sta la dispozitie.


  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !