Cauta

Cauta intre toate ofertele noastre Litoral 2019


Verifica online tarifele si disponibilul pentru toate hotelurile listate pe acesta pagina !
De la:
Pana la:
Nr de adulti:
Nr de copii:
(Max: 4)
Nr de nopti:
-
Cauta
Hotel Club Yali Resort

Hotel Club Yali Resort Club Yali Resort 5 stele

(Turcia, Gumuldur)

Situat pe o plaja cu Blue Flag si inconjurat de gradini de mandarin, Hotelul Club Yali Resort 5* ofera facilitati si servicii foarte bune de cazare, fiind o locatie perfecta atat pentru familiile cu copii cat si pentru tineri.


Hotel Angora Beach Resort

Hotel Angora Beach Resort Angora Beach Resort 4 stele

(Turcia, Gumuldur)

Construit pe o suprafata de 30 000 m², Hotelul Angora Beah Resort 5* este destinat sa satisfaca cerintele clientilor cu cele mai mari asteptari.Conceptul arhitectural este inspirat din regiunea Mugla a Turciei si este o combinatie unica intre...


Hotel Club Cactus Paradise

Hotel Club Cactus Paradise Club Cactus Paradise 4 stele

(Turcia, Gumuldur)

Deschis in anul 2044, Hotelul Club Cactus Paradise 4* este o cladire unica, cu decoratiuni speciale, facilitati excelente si servicii care vor garanta un sejur plin de relaxare si confort.


Hotel Gumuldur Resort and SPA

Hotel Gumuldur Resort and SPA Gumuldur Resort and SPA 4 stele

(Turcia, Gumuldur)

Construit in 2008 si renovat in 2015, complexul Gumuldur Resort**** reprezinta o buna varianta de cazare in Turcia, apropierea de plaja de nisip fiind un avantaj major, precum si vederea panoramica asupra Marii Mediterane/ Marii Egee. 


  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !