Cauta

Cauta intre toate ofertele noastre Litoral 2019


Verifica online tarifele si disponibilul pentru toate hotelurile listate pe acesta pagina !
De la:
Pana la:
Nr de adulti:
Nr de copii:
(Max: 4)
Nr de nopti:
-
Cauta
Hotel Letoonia Club

Hotel Letoonia Club Letoonia Club 5 stele

(Turcia, Fethiye)

Acest paradis privat, Letoonia Club 5*, va pune la dispozitie atat cadrul natural minunat, cat si serviciile si personalul care se vor asigura sa va face vacanta una de neuitat.  


Hotel Lykia Botanika Beach & Fun Club

Hotel Lykia Botanika Beach & Fun Club Lykia Botanika Beach & Fun Club 4 stele

(Turcia, Fethiye)

In mjlocul naturii incantaroare, hotelul Lykia Botanika Beach & Fun Club 4*, un club de vacanta, se asigura de faptul ca turistii sai vor petrece clipe de neuitat cu ajutorul serviciile de care acesta dispune.


Hotel Cenk Bey

Hotel Cenk Bey Cenk Bey 3 stele

(Turcia, Fethiye)

Fiind o afacere de familie, hotelul Cenk Bey 3*, ofera o atmosfera calda, prietenoasa, familiala.


Hotel Grand Vizon

Hotel Grand Vizon Grand Vizon 3 stele

(Turcia, Fethiye)

Locul care va asteapta sa experimentarea linistea si relaxarea, hotelul Grand Vizon 3*, va asteapta, pentru o vacanta mult dorita.


Hotel Mendos

Hotel Mendos Mendos 3 stele

(Turcia, Fethiye)

Un loc in care va veti putea bucura de soarele arzator si de zilele de relaxare petrecute la piscina, hotelul Mendos 3*, este alegerea ideala, in special daca doriti continuarea distractiei si pe timpul noptii, barurile si cluburi fiind foarte...


Hotel Rebin Beach

Hotel Rebin Beach Rebin Beach 3 stele

(Turcia, Fethiye)

Locul potrivit pentru o vacanta linistita, hotelul Rebin Beach 3*, va sta la dispozitie cu personal serviabil si prietenos, precum si cu servicii, care va vor asigura clipe placute pe parcursul sederii dumneavoastra in cadrul acestui hotel.


Hotel Turkuaz Garden

Hotel Turkuaz Garden Turkuaz Garden 3 stele

(Turcia, Fethiye)

Construit pe o suprafata de 8200 m², hotelul Club Turcuaz Garden 3*, modern si contemporan, este posibilitatea ideala pentru o vacanta linistita si relaxanta, dar de asemenea si cu posibilitatea vizitarii locurilor istorice aflate la doar 7...


  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !