Cauta

Cauta intre toate ofertele noastre Litoral 2019


Verifica online tarifele si disponibilul pentru toate hotelurile listate pe acesta pagina !
De la:
Pana la:
Nr de adulti:
Nr de copii:
(Max: 4)
Nr de nopti:
-
Cauta
Hotel Didim Beach Resort Aqua & Elegance Thalasso

Hotel Didim Beach Resort Aqua & Elegance Thalasso Didim Beach Resort Aqua & Elegance Thalasso 5 stele

(Turcia, Didim)

Situat intr-un extraordinar cadru natural, cu ape turcoaz, si plaje cu nisip fin, hotelul Didim Beach Resort Aqua & Elegance Thalasso  5*, este alegerea ideal daca doriti sa imbinati privelistea zonei cu luxul resortului.  


Hotel Garden of Sun

Hotel Garden of Sun Garden of Sun 5 stele

(Turcia, Didim)

Hotel nou, cu tinte marete, hotelul Garden of Sun 5*, isi propune sa nu va dezamageasca si sa va rasfete cu bine cunoscuta ospitalitate turceasca, pusa in aplicare de personalul prietenos, care sta la dispozitia dumneavoastra in fiecare secunda...


Hotel Tuntas Beach

Hotel Tuntas Beach Tuntas Beach 3 stele

(Turcia, Didim)

Hotelul Tuntas Beach 3*, isi primeste turistii an dupa an, cu plaja cu nisip fin, auriu, si cu imprejurimile pline de viata. Acest hotel este alegerea ideala pentru familiile cu copii si pentru cuplurile care doresc o vacanta de neuitat.  


  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !