Cauta

Cauta intre toate ofertele noastre Litoral 2019


Verifica online tarifele si disponibilul pentru toate hotelurile listate pe acesta pagina !
De la:
Pana la:
Nr de adulti:
Nr de copii:
(Max: 4)
Nr de nopti:
-
Cauta
Hotel Alkoclar Exclusive Alacati Hotel

Hotel Alkoclar Exclusive Alacati Hotel Alkoclar Exclusive Alacati Hotel 5 stele

(Turcia, Cesme)

 Alkoclar Exclusive Alacati Hotel aflat in apropiere de Cesme este unul dintre cele mai remarcabile unitati de cazare din zona Cesme. Este un complex orientat spre serviciul Ultar All Inclusive .    


Hotel Altin Yunus Resort & Thermal

Hotel Altin Yunus Resort & Thermal Altin Yunus Resort & Thermal 5 stele

(Turcia, Cesme)

Confortabil, cu plaje aurii, apa turcoaz si o panorama deosebita, Hotelul Altinyunus 5* este locatia perfecta atat pentru relaxare cat si pentru organizarea de evenimente.  


Hotel Boyalik Beach Hotel & Spa

Hotel Boyalik Beach Hotel & Spa Boyalik Beach Hotel & Spa 5 stele

(Turcia, Cesme)

 Boyalik Beach Hotel and Spa Cesme *****  este una din cele mai bune unitati de cazare din zona Cesme cu un un bun raport pret/conditii oferite. 


Hotel Grand Ontur

Hotel Grand Ontur Grand Ontur 5 stele

(Turcia, Cesme)

Grand Hotel Ontur 5* este o locatie ce va ramane in amintirea tuturor turistilor prin confort, lux si atmosfera extraordinara ce il caracterizeaza.


Hotel Ilica Hotel Spa & Wellness Resort

Hotel Ilica Hotel Spa & Wellness Resort Ilica Hotel Spa & Wellness Resort 5 stele

(Turcia, Cesme)

Hotelul Ilica Hotel Spa & Wellness Resort***** pune la dispozitia clientilor sai o serie de servicii si facilitati, un restaurant cu preparate culinare traditiona, piscina exterioara si interioara, un centru Spa bine dotat, oferind un...


Hotel Sheraton Cesme Resort & Spa

Hotel Sheraton Cesme Resort & Spa Sheraton Cesme Resort & Spa 5 stele

(Turcia, Cesme)

Centrul de frumusete si terapie Botanica Thermal SPA al Hotelului Sheraton Cesme Resort & Spa 5* este mai mult decat suficient pentru petrecerea unui sejur plin de relaxare in conditii de lux si confort la malul marii.  


Hotel Babaylon

Hotel Babaylon Babaylon 4 stele

(Turcia, Cesme)

Pozitia si conditiile foarte bune de cazare fac din Hotelul Babaylon 4* destinatia perfecta pentru o vacanta de neuitat.


Hotel Piril Thermal Hotel & Spa

Hotel Piril Thermal Hotel & Spa Piril Thermal Hotel & Spa 4 stele

(Turcia, Cesme)

Deschis in Iulie 2004, Piril Thermal Hotel & Spa 4* are ca principala prioritate, satisfacerea garantata a cerintelor clientilor. Este locatia perfecta pentru petrecerea unui sejur de neuitat.     


Hotel Sisus

Hotel Sisus Sisus 4 stele

(Turcia, Cesme)

Intins pe o suprafata de 6000 m², Hotelul Sisus face parte din Clasa „S” (speciala) de hoteluri construite inca din timpul Imperiului Otoman si care ofera conditii speciale de cazare. Hotelul reprezinta amestecul motivelor estice...


Hotel Scala Nouva Inkim

Hotel Scala Nouva Inkim Scala Nouva Inkim 3 stele

(Turcia, Cesme)

Deschis inca din anul 1986, Hotelul Inkim Beach 3* este locatia in care turistii se intorc de fiecare data dupa primul sejur petrecut aici.


  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !