Cauta

Cauta intre toate ofertele noastre Early Booking 2014


Oferte Litoral 2014 de tip : EARLY BOOKING - INSCRIERI TIMPURII !

 

Ofertele de acest tip sunt acele oferte speciale in care se obtine un discount semnificativ pentru plata integrala a sejurului pana  la o anumita data limita. Reducerile pot ajunge pana la 30-40 %  dar in acelasi timp exista si conditii de rezervare stricte mai ales in ceea ce priveste anularea sau modificarea. 

 

Pe aceasta pagina aveti centralizate toate unitatile de cazare care dispun de Oferte Early Booking (Inscrieri Timpurii) pentru sezonul de vara Litoral 2014. Ofertele sunt ordonate pe destinatii (tari) si statiuni turistice . Accesand linkurile de mai jos aveti posibilitatea sa aflati foarte usor care sunt hotelurile dintr-o statiune care au astfel de oferte valabile.

 

Pentru detalii cuprinzatoare vizitati linkurile de mai jos ptr fiecare statiune si hotel .

 

Foarte important : Sejururile contractate la ofertele de tip Early Booking sau Inscrieri Timpurii sunt nerambursabile si nu se pot cesiona (modificare nume ) daca anularea/modificarea  se efectueaza dupa data expirarii Early Booking-ului. Astfel in cazul in care beneficiarul de servicii renunta la rezervare, penalizarea este de 100% din valoarea sejurului. Recomandam achizitionarea unei asigurari storno care acopera acest risc de anulare, in anumite conditii specifice. Informatii detaliate la consultantii nostrii .


  
 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale.

  • Rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu hotelurile.

  • Tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin www.plaja.ro

    Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv pentru rezervarile deja confirmate.

  • Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere

Destinatiile
LitoralCautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.

Cautare rapida a statiunilor. Tasteaza doar primele litere ale numelui si selecteaza una din locatiile care se afiseaza. Vei ajunge rapid direct in pagina destinatiei cautate.
Abonare

Primeste cele mai bune oferte pe mail :

Last Minute Septembrie !