Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Obzor

Aparthoteluri Obzor


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

   Statiunea Obzor este situata la 65 km sud de Varna si 40 km nord de Nessebar, si are multiple avantaje pentru o statiune micuta de talia ei. 

   Obzor este o statiune recomandata pentru cei care cauta linistea, o atmosfera boema gen 2 Mai si o plaja excelenta. In afara serviciilor de calitate din hotelurile de 4 stele si climatului foarte placut al statiunii, va puteti bucura de intimitatea si linistea dorita. Nisipul fin al plajelor, marea limpede, intrarea lina in mare au facut din acest loc unul preferat pentru familiile cu copii mici dar nu numai . Statiunea este marginita de padurile muntilor Stara Planina de o parte, si albia raului Dvoynitsa de alta parte.

   Grecii au denumit statiunea Obzor cu numele de Heliopolis – Orasul Soarelui, iar parcul statiunii dezvaluie etapa cu etapa indicii ale dominatiei grece si romane: coloane si statui antice, ruine ale unei cetati si ale unei fortarete. Zona este de asemenea cunoscuta pentru calitatea vinului produs, restaurantele intime printre care se remarca si “Starata Kuscta” – Casa Veche, restaurante cu specific pescaresc. Se pot face excursii la site-ul arheologic din Bayla, punctul panoramic de la Capul Atanas, Capul Emine (farul si ruinele unei cetati medievale), sanctuar trac linga fortareata Emona (Aemon – numele antic al muntilor Balcani).

   

Plaja

 Obzor are o plaja foarte intinsa - circa 8 km (un pic mai mica decat de la Mamaia) si foarte aerisita, nisip foarte fin, latime de pana la 100 m. 

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

 In statiunea Obzor exista destul de putine constructii, in comparatie cu lungimea plajei. Pe plaja sunt pozitionate foarte bine cateva complexe hoteliere de 4 stele care merita toate aprecierile cum sunt : Obzor Beach Resort, Hotel Miramar, Hotel Sol Luna Bay , Hotel Riu Helios Bay. Hotel Luca Helios Bay si Casablanca Apartments. 

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !