Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Neos Marmaras

Pensiuni/Vile Neos Marmaras

Aparthoteluri Neos Marmaras


Descriere

Neos Marmara este unul din satele cele mai cosmopolite din Halkidiki. Este un sat pitoresc, care a fost construit sub forma de amfiteatru, pe partea de sus a unui deal, fiind inconjurat de mare. Satul a fost fondat in 1922 de refugiatii veniti din Asia Mica, carora li s-au alaturat si unii dintre locuitorii zonei Parthenionas in anul 1970. Astazi, satul atrage mii de vizitatori in fiecare vara prin diferitele tipuri de facilitati care pot fi gasite: hoteluri, restaurante, taverne de peste, baruri, cafenele, sporturi de apa. Zona are una dintre cele mai frumoase plaje din Halkidiki. Plin de plaje aurii, eucalipti si un port pitoresc, plin de taverne in care se pot savura preparate din peste, Neos Marmaras este satul cel mai cosmopolit din Sithonia. Chiar in afara satului se afla statiunea de lux Porto Carras, oferind trei hoteluri, un port, un teatru in aer liber, un teren de golf si un cazinou. Citrice, migdale si fistic sunt cultivate de catre fermieri, tot aici gasindu-se si podgorii de vita de vie ce produc vinurile de Carras, bine-cunoscute. Combinand mare, munte si posibilitati diferite de divertisment, Neos Marmaras este un loc minunat pentru a merge pentru cei care doresc ss se bucure de o vacanta dinamica si spectaculoasa.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !