Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Nea Moudania


Descriere

Localitatea Nea Moudania este situata la 60 de kilometri de Salonic si la 27 de kilometri spre est de Poligyros. Nea Moudania este o statiune de vacanta foarte populara in randul turistilor iar plaja sa lata, nisipoasa, ofera diferite tipuri de facilitati turistice, de la sezlonguri si umbrele la optiuni de cazare diverse, la baruri pe plaja si taverne. O strada leaga plaja de satul Nea Moudania, printre vii si pante de deal. Clubul de Yachting din Nea Moudania organizeaza activitati de recreere si a castigat numeroase premii internationale la concursuri de ambarcatiuni si concursuri de pescuit. Alte evenimente sportive sunt, de asemenea, organizate pe plaja, cum ar fi fotbal pe plaja, volei pe plaja si de tenis de plaja.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !