Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Myrina

Pensiuni/Vile Myrina

Vile la cheie Myrina


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 MYRINA - orasul-capitala al insulei Lemnos a fost infiintat de persi in secolul 6 i.e.n. Orasul poarta numele primei sotii ale regelui din Lemnos. In apropierea orasului-capitala veti regasi o cetate bizantina abandonata – Castro. Chiar daca cetatea este foarte veche si partial distrusa, aceasta se onsidera una din cele mai mari din Marea Egee, aceasta practic domina orasul Myrina avand turnuri fortificate impresionante. Pe dealul opus, practic peste portul maritim, veti regasi o catedrala greaca ortodoxa. Langa promenada din oras puteti vizita Muzeul Arheologic care sta marturie trecutului sau bogat in evenimente. Orasul este situat in panta, oferind romantismul plimbarilor pe strazi inguste printre case albe, alei tainuite si vedere spectaculoasa la mare. Orasul ofera o vedere panoramica deosebita asupra Marii Egee. 

 Capitala și centrul vieții insulei a insulei este situat pe latura de sud-vest a insulei si este numit Myrina / Mirina sau Kastro.  În 1276 orașul a fost redenumit Paliokastro, după care a fost numit Kastro pana 1955 si in final a fost numit Myrina din nou. Este un oraș plin de culoare și una dintre cele mai populare locuri pentru turisti pentru a alege o cazare. Miryna este un orasel tradițional grecesc , cu circa 5000 de locuitori. Este un oraș tipic grecesc cu stradute mici si interesante, pline de magazine mici de unde se pot cumpăra produse tradiționale și specialități ale insulei, cum ar fi brânza de capră, migdale, smochine, miere sau vinul care se face pe Limnos.


Punctul focal al micului oraș este castelul medieval Kastro sau castelul, care se află pe o stâncă între cele două golfuri ale localitatii. Kastro Myrina este construit pe locul unei acropole antice. Este unul dintre cele mai mari castele din zonă. Împăratul bizantin Andronic a început construcția în 1186 AD iar venetienii care au stapanit insula între 1207 și 1269 au completat constructia acestuia. În 1269, insula Limnos a intrat în mâinile Imperiului Bizantin din nou, iar castelul a fost intarit din nou.. Mari părți ale pereților și porțile au fost restaurate după ce au fost avariate de ruși când au asediat castelul în 1770. Este o placere de a urca in castel pentru a arunca o privire în jur. De la castel, intr-o zi clara se poate vedea muntele sfant  Athos (2033 m) de pe peninsula Halkidiki.


Partea din nord a golfului Myrina dispune de  o plajă largă (plajă Romeikos Gialos, cu copaci umbrosi) iar in partea sudica a golfului se afla un port de pescari cu barci din lemn traditionale  și o altă plajă de nisip (plajă Nea Maditos). De-a lungul bulevardului care duce de-a lungul plajei veți găsi case tradiționale, dar, de asemenea, unele hoteluri, cafenele si taverene. Myrina are un Muzeu de Arheologie (deschis 8.30-15.00), care este găzduit în fosta reședință a guvernatorului turc.


 

PLAJE MYRINA - INSULA LEMNOS : 

-      Myrina Riha Nera – situata la circa 1 km. de Myrina este una din cele mai draguta dar si aglomerate plaje de pe insula Lemnos, dispune de multiple amenajari si chiar hoteluri in zona.
-      Thanos Beach – o plaja pitoreasca la circa 4 km. sud de Myrina – plaja lunga cu nisip fin, vedere panoramica spectaculoasa, plaja amenajata, taverne, baruri, facilitati pentru sporturi acvatice
-      Myrina Riha Nera – situata la circa 1 km. de Myrina este una din cele mai draguta dar si aglomerate plaje de pe insula Lemnos, dispune de multiple amenajari si chiar hoteluri in zona.
INFO SI FOTO PLAJE MYRINA : 

Plaje Myrina - Insula Lemnos

   Sursa foto si informatii din link extern : www.limnosgreece.gr

  

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Reduceri Craciun ptr. Litoral 2018 !