Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Moudros

Pensiuni/Vile Moudros

Aparthoteluri Moudros


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 MOUDROS


Moudros – al doilea oras de pe insula Lemnos, mai corect spus – cel mai mare satuc de pe insula, fosta capitala a acesteia, situat la circa 27 km. sud-est de Myrina, pe malul golfului cu acelasi nume. Locul este deosebit prin Biserica Buna-Vestire si cimitirul cazac restaurat cativa ani in urma. Satucul dispune de mai multe cafenele, magazine, taverne. Makris Gialos este plaja cea mai apropiata de Moudros, dispune de nisip moale si apa cristalina.
Moudros este capitala municipalității Moudros și datează din secolul al 14-lea. Golful Moudros este una dintre cele mai mari porturi naturale din Marea Egee. Acesta a fost locul unde marina greacă a acostat în timpul războiului pentru independență împotriva turcilor (1912), iar în timpul primului război mondial a fost folosit zona ca bază a puterilor aliate. Chiar în afara orasului Moudros se afla cimitirul militar al soldatilor aliati - un memento pentru luptele care au avut loc aici.
Satul Moudros are, de asemenea, unele facilități turistice și de cazare. Există taverne, baruri, cluburi, magazine, banci, magazine mici și un oficiu poștal. 
Aproape de Moudros sunt trei frumoase plaje de nisip :  Chavouli, Sagrida și Fanaraki. La ultima plajă, puteți găsi, de asemenea, o tavernă și un bar pe plajă. Aceste plaje pot fi găsite la sud de Moudros și ele sunt situate într-un peisaj cu roci vulcanice. Drumul care duce spre plajele este neasfaltat și mai potrivite pentru o masina 4x4 dar nu numai .. In apropiere de Moudros pe un deal inalt sunt ruinele castelului Palaiokastro, care a fost distrus de venetieni in 1656. Acesta este cel mai vechi castel al insulei Limnos. 

 INFO SI FOTO PLAJE MOUDROS : 

Plaje Moudros -Insula Lemnos

   Sursa foto si informatii din link extern : www.limnosgreece.gr


  
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Reduceri Craciun ptr. Litoral 2018 !