Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Mijas


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 

Localitatea Mijas este situata la poalele muntilor cu acelasi nume, la aproximativ 50 km fata de orasul Málaga (Costa del Sol, Spania). Este o localitate tipic andaliza, care a stiut sa combine conditia sa de localitate de la poalele muntilor cu un important complex turistic situat in cartierul La Cala, unde se intind 12 km de plaja.  Clima excelenta de care se bucura Mijas pe perioada intregului an si calitatea apelor marii au transformat aceasta localitate intr-o destinatie perfecta pentru cei care vor sa se bucure de mare, insa fara a pierde atractiile muntelui.Las Lagunas, La Cala si Mijas Pueblo sunt trei fete diferite ale unei singura statiuni : Mijas. Las Lagunas adaposteste partea inovatoare a statiunii. Terenurile de golf si diversele instalatii sportive si culturale sunt doar o parte din multiplele servicii pe care le ofera orasul.Pe masura ce inaintam spre coasta, abruptul peisaj interior devine cu atat mai domol cu cat inainteaza spre mare, avand ca punct terminal La Cala, un alt cartier al orasului Mijas, care se intinde pe 12 km de plaja. El Farillo, Calaburras, La Butibamba, El Chaparral sau la Cala sunt numai cateva dintre renumitele plaje ale statiunii ; langa aceste plaje se intind zone rezidentiale moderne si complexuri hoteliere. Tot in acest cartier, turistii pot practica golf, tenis, dar si o multime de sporturi nautice. Mijas Pueblo : zona istorica a orasului se intinde in interior, intr-o zona inalta care ofera o panorama splendida asupra marii Mediterane. Configurarea centrului orasului aminteste fara indoiala de originile sale arabe. Aici vizitatorii nu trebuie sa piarda ocazia de a vizita arena unde se organizeaza coride, biserica Concepción (sec. al XVI-lea), sanctuarul Virgen de la Peña (sec. al XVII-lea) ; interesante sunt si Auditorio sau La Muralla – gradini si balcoane de unde turistii se pot bucura de panorame exceptionale ale Coastei del Sol. An dupa an, Mijas gazduieste diferita targuri si sarbatori traditionale. Cele mai importante, in onoarea sfintei orasului - Virgen de la Peña – au loc intre 7 – 12 septembrie. Importante sunt si serbarile din Las Lagunas si La Cala (25 iulie).

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !