Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Marmaris


Descriere

 

Marmaris este un oras port si o destinatie turistica pe coasta Marii Mediteraneene, situata in sudul Turciei, unde principala sursa de venit o constituie turismul. Acesta isi pastreaza sarmul datorita localizarii extraordinare, la intersectia a doua lanturi muntoase langa mare, ceea ce-i confera o plaja bogata inconjurata de o padure de pini, cu tarmurile cu o bogata fauna si golfurile stancoase. Populatia orasului este de aproximativ 29.000 de locuitori, care poate ajunge pana la 300-400.000 locuitori, in sezonul turistic, datorita numarului mare de turisti pe care ii atrage datorita minunatiilor pe care le are de oferit, printre acestea numarandu-se si viata de noapte, care concureaza cu absolut orice alta locatie de pe coasta Turciei, cu baruri de karaoke si restaurante, baruri, cafenele pline in fiecare seara.

Clima este mediteraneana, caracterizata de veri calde si umede, si ierni reci si ploioase. Intre lunile mai-octombrie este foarte putin probabil sa ploua. Pe timpul verii temperaturile pot ajunge pana la 40°C, pe parcursul valurilor de caldura din lunile iulie si august. Octombrie este inca calduros si senin, desi exista posibilitatea de a ploua, si cei mai multi turisti prefera sa viziteaza in septembrie, deoarece temperaturile nu sunt foarte ridicate.

Orasul era cunoscut inainte dupa numele de Psyskos, ca fiind parte a Cariei. Potrivit lui Herodot, in Marmaris exista un castel locuit inca din anul 3000 I.Hr. In perioada elenistica, orasul a fost cucerit de catre Alexandru cel Mare, iar cei 600 de locuitori stiind ca nu au cum sa i se impotriveasca, si-au ars bunurile in castel inainte de a se refugia in munti. Castelul a fost reconstruit in anul 1522 de catre sultanul otoman, iar din anul 1979 s-a continuat renovarea si reconstructia castelului la forma sa initiala, si a fost transformat intr-un muzeu.

Printre atractiile zonei, se mai afla si „castelul de bumbac”, terasele Pamukkale, un relief unic, unde pe marginile teraselor de calcar curge un paraias cu apa calda, iar pe terase sunt mari balti de apa formate din scurgerea paraiasului pe ele, apa care poate atinge chiar si 50 de grade. Imaginea conferita de aceasta minune a naturii este una iernatica, de un alb imaculat, cu diverse stalactite formate de-a lungul timpului, datorita depunerii de calcar.

 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !