Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Mangalia


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 Mangalia este cea mai importanta statiune balneoclimaterica permanenta de la Marea Neagra ,oras de aceiasi vechime istorica ca si Constanta,(peste 2000 ani atestare istorica), beneficiaza de o climat deosebit , asemanator celui mediteranean, cu media de temperatura anuala cea mai ridicata  din tara. Tratamentul balner se practica pe tot timpul anului,imbinandu-se factorii caracteristici marini cu existenta izvoarelor minerale descoperite si folosite aici la Mangalia de pe vremea romanilor .La Hotel Mangalia si la Sanatoriul Balnear se efectueaza toate tipurile de tratamente de recuperare si lupta impotriva diverselor afectiuni si a imbatranirii  oraganismului .  Mangalia este al doilea oras al litoralului romanesc este situat la 45 km sud de Constanta si la 14 km de granita cu Bulgaria . In partea de nord a orasului incep statiunile sudice ( Saturn,Venus,Cap Aurora,Neptun,Olimp) iar in partea de sud a orasului la 7 km se afla Limanu ,2 Mai si Vama veche . De regula in Mangalia se coboara din tren pentru toate aceste statiuni.Printre obiectivele turistice interesante putem mentiona existenta uneia din cele mai vechi moschei din Romania (1590) ,deasemenea se mai pot vizita si Muzeul de arheologie care gazduieste cateva exponate unice in tara , descoperite in zona,  ,colectia de pipe si curiozitati,,Mercurius''si ruinele cetatii Calatis.   Pentru cei care nu au fost in ultimii ani la Mangalia , trebuie sa stie ca imaginea statiunii s-a  schimbat  mult  in sens pozitiv , Mangalia devenind o atractiva destinatie de vacanta pentru turisti datorita  urmatoarelor atuuri: - un oras curat si atractiv;  preturi rezonabile la serviciile turistice ; posibilitati de cazare la particulari la tarife convenabile : apropierea de celelalte statiuni din sudul litoralului (intre Mangalia si Neptun Olimp pe cei 7km distanta se insira inlantuite celelalte statiuni: Saturn,Venus, Jupiter - Cap Aurora ,Neptun si Olimp iar  la sud se afla 2 Mai la 5km si Vama Veche 10km),  evenimentele estivale consacrate cum ar fi ,,Zilele Mangaliei''si Ziua Marinei

 

Plaja

Mangalia are o plaja cu forma usor circulara intinzandu-se intre digul de nord al Portului comercial Mangalia si plaja Saturn cu care comunica printr-o scurta portiune neamenajata , in partea de nord a orasului. In partea centrala plaja are circa 120 m latime si este marginita de o faleza inalta folosita ca loc de promenada in serile calde de vara de turisti. Accesul pe plaja se face de regula pe scarile care coboara pe plaja chiar din zona centrala a orasului

 

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

 In orasul Mangalia exista cateva hoteluri care dateaza de multi ani si exista numeroase posibilitati de cazare la cetatenii particulari in apartamente inchiriate in regim hotelier , in cele cateva vile si in casele din diferitele cartiere ale orasului.Ca si in alte statiuni ale litoralului nu sunt Hoteluri noi , dar suntt renovate cateva din cele existente cum ar fi Hotel President clasificat la 4 stele si Hotel Corsa pe faleza

 

Hoteluri 4 stele: Hotel President ****

 

Hoteluri 3 stele: Hotel Corsa*** (fostul Orion ) , Hotel Mangalia ***, Pensiunea Casa Blu***

 

Hoteluri 2 stele:Hotel Astra**,Hotel Zenit **,  Pensiunea Fonzi,

 

Imobiliare in regim hotelier:  In cartierele orasului Mangalia  exista o multime de propietari de case care inchiriaza camere pe timpul sezonului estival ,avand o traditie de multi ani de zile in aceasta activitate , si unde se poate asigura cazarea turistilor in conditii foarte bune la un pret acceptabil Exista o mare varietate de case si camerele au conforturi diferite de la caz la caz ,  deasemenea, in functie  de pozitia fata de plaja  tarifele  difera la serviciile de cazare. Cea mai avantajoasa alternativa pentru familiile numeroase sau pentru doua cupluri de prieteni este cazarea intr-un apartament cu doua sau trei camere, dotate cu tot confortul, inclusiv bucataria.In acest mod cheltuielile cu cazarea sunt cele mai scazute si deasemeni costurile meselor zilnice. Exista o oferta de apartamente de inchiriat in Mangalia,  tarifele de inchiriere variind in primul rand in functie de  zona si apoi de confortul oferit. Cartierele cele mai apropiate de statiunea Saturn sunt:  Rozelor, si Gara. Zona centrala a orasului este foarte  aproape de plaja din Mangalia.

 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !