Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Mamaia Nord

Pensiuni/Vile Mamaia Nord

Aparthoteluri Mamaia Nord


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

  Mamaia Nord cunoscuta anii trecuti si ca Mamaia Sat este zona de litoral situata intre statiunea Mamaia (1-5 km ) si Navodari (3-5 km ). Se ajunge cu autoturismul sau cu cursele regulate ale autobuzelor si microbuzelor de pe ruta : Constanta-Mamaia-Mamaia Sat -Navodari. Orasul Navodari este cunoscut turistilor in special pentru tabara de copii de aici , fondata de circa 20 ani. Zona comunei Corbu (5 km nord de Navodari ) , este o zona de litoral care pana in acest moment nu este cunoscuta marii majoritati a turistilor dar ar putea sa aiba  un viitor interesant datorita plajei din zona , care este foarte buna.

 Mamaia Nord ,era o localitate despre care pina acum 10 ani nu se putea vorbi de existenta unitatilor de cazare in zona,  insa vilele construite  in ultimii ani in zona dintre Mamaia si Navodari , zona cunoscuta sub denumirea de ,, Hanul Piratilor" sau Mamaia Nord sau Mamaia Sat , sunt, o parte , finalizate si pot constituii o alternativa avantajoasa pentru cei care doresc sa vina la Mamaia dar nu doresc sa plateasca costurile ridicate ale cazarii la hotelurile din Mamaia. Zona se afla la aproximativ 1-5km de Mamaia .Vilele si hotelurile din aceasta zona sunt asezate la distante de 10-500 m de plaja ,avantaj foarte mare pentru turisti.Chiar daca zona este inca in constructie, pozitia deosebita , plaja mare si accesul in mare deosebit de usor pe o panta lejera care merge pana la 100m de tarm , apa curata si nu in ultimul rand linistea asigurata de necunoastrea de catre majoritatea turistilor a acestei zone fac ca acesta locatie sa devina de la an la an din ce in ce mai interesanta pentru turistii in cautarea linistii si intimitatii. In zona existacum o multime de terase,restaurante si cluburi de vara care permit zonei sa fie o prelungire fireasca a statiunii Mamaia.   

 

Plaja

 In zona Mamaia Nord exista o plaja de latimea  celei de la Mamaia , dar intinsa pe  12-15 km , care nu este in mod oficial in intregime amenajata si intretinuta de autoritatile locale dar care este de departe una din cel mai bune plaje naturale de pe litoralul romanesc.Apa aici este foarte curata  si accesul in mare se face pe o panta cu o inclinare foarte mica care se intinde pana la 100-200m in larg fara ca apa sa atinga adancimi mai mari de 1-2 m. Faptul ca inca nu este cunoscuta la fel ca si Mamaia marii majoritati a turistilor o fac idela pentru cei care vor sa se relaxeze si  sa se bucure din plin de ambianta.plajei si marii. Amenajarile particulare de pe aceasta plaja sunt apropiate de cele ale statiunii Mamaia . .

 

 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !