Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Mamaia

Pensiuni/Vile Mamaia

Aparthoteluri Mamaia


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

  Mamaia este situata la limita dinspre nord a orasului Constanta .Mai la nord se afla Mamaia Nord ( Mamaia Sat)  si apoi Navodari la o distanta de 7Km. Cai de acces :  Mamaia incepe la limita nordica a orasului Constanta  la circa 1000 m de cartierul Delfinariu si 500m de cartierul Tomis Nord .Accesul se face din aceste cartiere pe jos sau din oras cu autobuze(40, 23,) ,microbuze (301, 302, 305) si tramvaiul 101 care are punct terminus statia Satul de Vacanta Mamaia. De retinut ca Mamaia este una din statiunile cele mai mari din Romania avand  8 km lungime. 

  Mamaia,cea mai nordica statiune a rivierei romanesti , este si cea mai mare statiune din Romania cu o baza de cazare cuprinzand peste 60 hoteluri, dintre care 3 sunt de 5 stele , 5  de 4 stele, si exceptand 3 hoteluri de 1 stea restul sunt de 2 si 3 stele . Mamaia  dispune de cea mai completa dotare dintre statiunile de pe Litoral pentru sporturile nautice . Investitiile facute in ultimii ani fac din Mamaia cea mai competitiva destinatie de vacanta pentru turistii romani .

  Centrul statiunii Mamaia si promenada au fost refacute in intregime .In zona Cazinoului o frumoasa piateta cu fantana arteziana si chiosc pentru orchestrele care sustin program artistic in fiecare seara determina o multime de turisti sa petreaca serile calde de vara aici. O multime de restaurante ,terase ,baruri,cluburi,pizzerii, discoteci si terenuri de tenis, minigolf, volei,baschet .Dealtfel Mamaia este cunoscuta si pentru terenurile de tenis de buna calitate ceea ce face ca in fiecare sezon sa se organizeze diverse turnee de tenis. Sporturile nautice pot fi practicate cu succes fie pe mare ( jet-sky -ing , plimbari cu barca ,hidrobicicleta, etc) cat si pe lacul Siutghiol unde se practica wind-surfing , yachting , schi-nautic,parapanta ). La Mamaia se fac si plimbari cu deltaplanul cu motor sau parapanta tractata de salupa cu motor. Discotecile si Cluburile numeroase din care cateva foarte mari si cu dotari occidentale sunt pline seara de seara si impun Mamaia ca o destinatie de clubbing consacarata care poate rivaliza fara a exagera cu Ibiza sau Mykonos .Din anul 2003 Mamaia dispune de un Parc acvatic, Aqua Parc aflat la intrarea in Mamaia , in zona de sud si exista si bine cunoscuta Telegondola ,unica in Romania care traverseaza Mamaia din partea de sud de langa Hotel Perla pana in centru la Cazino .  

Fiind cea mai solicitata statiune din Romania ,Mamaia este prezenta in portofoliul oricarei agenti de turism din Romania si pe toate site-urile de promovare turistica. Din pacate insa Mamaia desi cu mare potential turistice inca nu este o destinatie de vacanta suficient de cunoscuta in Europa....

 

      

Plaja

 Plaja din Mamaia de aproape 8km lungime si 100-200 m latime este cea mai mare de pe litoralul romanesc . Are nisip fin , numeroase amenajari si cea mai mare parte este concesionata hotelurilor sau intreprinzatorilor privati . Intrarea in apa este de regula lina si fara pietre  sau scoici . Plaja statiunii Mamaia prezinta urmatoarele diferentieri de a lungul ei : Plaja din partea de sud la intrarea in Constanta este mai ingusta si mai pietroasa , cea din centru este lata , aglomerata si este zona unde se organizeaza cele mai multe evenimente pe plaja, .Plaja din partea de nord a statiunii este cea mai bine amenajata si are nisipul cel mai bun.

  

 

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

Mamaia este cea mai mare statiune din Romania cu o baza de cazare cuprinzand peste 60 hoteluri, dintre care 3 sunt de 5 stele , 5 de 4stele, si exceptand cateva hoteluri de 1 si 2 stele majoritatea sunt de 3 stele . Este de mentionat numarul foarte mic de vile si inexistenta cazarilor particulare care in restul statiunilor de pe litoralul Romanesc  sunt bine reprezentate. 

Hoteluri 5 stele: Hotel Vega *****, Hotel Palm Beach*****,Hotel Mamaia*****,Hotel Club Scandinavia****,Hotel Rex*****,

Hoteluri 4 stele: Hotel Bavaria Blu **** ,Hotel Iaki****,Hotel Fantasy Beach ****, Vila Parasita****, Hotel Savoy****,Hotel Majestic****,  Hotel Palas****, Hotel Modern, Hotel Comandor****, Hotel Condor****, Hotel Amiral****, Hotel  Malibu****, Hotel Laguna***** , Hotel Splendid ****

Hoteluri 3 stele: Hotel Ambasador***, Hotel Victoria**/***,Hotel Lido***, Hotel Pelican***, Hotel Perla***,Vila Victory ***,Hotel Caraiman ***,Hotel Albatros ***,Hotel Central***,Hotel Riviera***,Hotel Dorna***,Hotel Briza ***,Hotel Orfeu***,Hotel Tomis***

Hoteluri 2 stele: Hotel Delta**,Hotel Dunarea**,Hotel Flora**, Hotel Parc**,Hotel Hefaistos**,Hotel Appolo**,Hotel Aurora**, Hotel Lotus**,Hotel Pescarus**,Hotel Sulina**, Vila Promese**, Hotel Caraiman II **,Hotel Piccadily**,  Hotel Venus**,Hotel Mercur**,  Hotel Patria**, Hotel Minerva**,Hotel Delfin**, Hotel National**,Hotel Metropol**, Hotel Unirea**,Hotel Dacia Sud**,Hotel Select**, Hotel Ovidiu**,Hotel Doina**,Hotel Siret**,Hotel Alcor**, Hotel Selena **+, Hotel Astoria**,

Hoteluri 1 stea: Hotel Saguna*, Hotel Olt*, Hotel Midia*, Hotel Cazino* ,Hotel Histria*,

 

 

 

 

 

   
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !