Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Magalluf


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 

Magaluf este o statiune situata în municipiul Calvia, in Mallorca, cea mai mare dintre Insulele Baleare. Numele său apare pentru prima data in documentele oficiale în 1234 ca Magaluf ben Jusef. Potrivit unor istorici, vine de la un nume evreiesc. Oficial, atât în catalană cat şi in castiliană, se pronunţă Magaluf.

Zona constă dintr-un complex turistic care conţine o plajă de 1.6 km lungime si 60 m latime. Are in jur de o sută de hoteluri, pensiuni şi apartamente, circa 200 de baruri, restaurante, magazine si cluburi de noapte. Aproximativ 95% din vizitatorii săi sunt de origine britanica, restul de diferite naţionalităţi (cel mai mare procent il au scandinavii). Fiind o zonă cu o mulţime de activitati muzicale pe timpul noptii, există un aflux de vizitatori irlandezi care vin din Santa Ponsa si de la vecinul ei, Palma Nova.

Se învecinează la nord cu La Porrassa, la est cu Palma Nova, la vest cu Sol de Mallorca şi la sud cu golful şi insula La Porrassa. In statiune se afla niste saline vechi, cunoscute ca Las Salinas del Salobral, secate aproape in intregime. Conform recensământul din 2006, zona avea o populaţie de 4346 de locuitori.

In statiune exista multe centre de prim ajutor şi urgenţe medicale, dar si infrastructura necesara pentru mentinerea curateniei pe străzi, trotuare şi plaje, mentinandu-le în stare perfectă pentru turisti.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !