Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Macedonia

Aparthoteluri Macedonia


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Macedonia reprezinta cea mai vasta regiune a Greciei, desi ca nume poate fi usor confundata cu statul Macedonia, cu care Grecia imparte o parte din granita sa de nord. Sa nu va mire (daca tocmai ati traversat din Republica Macedonia granita spre Grecia) sa vedeti un panou pe care sa fie scris “Welcome to Macedonia”. Macedonia este o regiune Greaca plina de semnificatie istorica, ocupand un teritoriu semnificativ al Republicii Elene. Peninsula Halkidiki se considera a fi parte a Macedoniei Grecesti, impreuna cu frumosul oras Thessaloniki (Salonic) si orasul Kavala de pe malul Marii Egee. Macedonia este a doua cea mai populata regiune a Greciei. Actuala Macedonie include majoritatea teritoriilor anticului regat Macedon dominat de catre dinastia Argeads, ale carei cele mai cunoscute personaje au fost Alexandru cel Mare si tatal sau Filip II.  De-a lungul timpului Macedonia a jucat un rol important in apararea si dezvoltarea Greciei, avand o importanta deosebita in timpul Razboiului Balcanic. Populatia Macedoniei se caracterizeaza printr-un puternic sentiment de identitate regionala, atat in Grecia, cat si in afara granitelor acesteea, mai ales dupa dizolvarea Republicii Federale Iugoslave. In prezent regiunea Macedonia din Grecia se bucura de o dezvoltare continua, sustinuta in mod special de industria turistica.

Toate orasele grecesti de pe malul Marii Egee ofera conditii bune de cazare in hoteluri moderne si confortabile. Thessaloniki (capitala provinciei) atrage din ce in ce mai multi turisti, fiind considerat unul din cele mai frumoase orase ale tarii. Al doilea cel mai mare oras din provincia Macedonia este Kavala (60.000 locuritori) - un oras montan, situat chiar pe malul Marii Egee, un oras plin de semnificatie istorica si frumusete caracteristica stilui traditional Macedonean: stradute pline de flori, case albe cu geamuri albastre, terase cu vedere spectaculoasa spre marea Egee. Orasul se afla in golful ce poarta acelasi nume – golful Kavala, si beneficiaza de un port maritim important. Kavala este un oras frumos ce cucereste imediat vizitatorii prin frumusetea sa, imbinarea intre munte si mare, posibilitatea de vizitare a importantelor site-uri arheologice (inclusiv muzeul tabacului), posibilitate de a beneficia de diverse excursii in imprejurimi. Kavala este un oras relativ apropiat de Turcia, un orasce ofera panorama spectaculoasa si conditii perfecte pentru un concediu relaxat, linistit si reconfortant.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !