Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 Limanu este localitatea pentru turistii  care doresc linistea si nu o mai gasesc la 2Mai . Recomandam localitatea Limanu , o zona necunoscuta marii majoritati a turistilor . Aflata la circa 4 km de 2 Mai (respectiv de mare ) sau de Mangalia  pe malul lacului Mangalia este un loc foarte linistit si discret , cu posibilitati de cazare in vile si casele localnicilor la cel mai mici preturi de pe litoral .  Chiar daca localitatea Limanu nu dispune de plaja ,distanta mica de 4km pana la plaja din 2 Mai,  poate fi usor parcursa cu numerosele microbuze care circula vara foarte des , cu masina proprie,si chiar si pe jos.  Limanu este situat intre Vama Veche la sud (6km ) si orasul Mangalia (5 km ) la nord. La Limanu  se ajunge numai rutier , Mangalia fiind ultima statie de tren de pe litoral .Din gara Mangalia sau de oriunde din Mangalia se poate lua microbuzul care in circa 5-7 min va duce in Limanu .La Limanu se face dreapta dupa traversarea podului peste Lacul Mangalia iar pentru 2 Mai se continua drumul national in stanga spre Vama veche. Localitatea Limanu este centrul administrativ al localitatilor 2 Mai,Vama Veche si Limanu. Turistii care vin cu autoturismele au acces usor din drumul national. Cei care vin fara autoturismele proprii pot merge cu microbusul de la Mangalia (in varf de sezon acestea circula la fiecare 10 min)  

  

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

  Cazarile in Limanu  se fac numai la vile si case , in zona neexistand hoteluri. Acesta este si unul din aspectele care dau zonei farmecul sau caracteristic. Toate casele si vilele din zona care ofera cazare sunt noi . 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !