Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Lara


Descriere

 

Lara, un district al orasului Antalya, localizat la aproximativ 12 km de centrul orasului, este faimos pentru plaja lui, fiind una dintre cele mai lungi din Turcia, ce ofera turistilor sai o multudine de posibilitate de relaxare. Lara este o zona cu hoteluri de lux, cele mai multe in zona Kundu, care sunt o replica a unor locuri faimoase din toata lumea (de ex. Topkapi Palace, Kremlin, Venetia), ceea ce a dus la supranumirea locului ca fiind Las Vegas-ul Turciei. Printre atractiile zonei se numara ciclismul, sporturile nautice, fotbalul si voleiul pe plaja, jogging-ul, majoritatea acestora regasindu-se in cadrul resort-urilor hoteliere.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !