Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Lanzarote

Aparthoteluri Lanzarote


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Lanzarote este insula cea mai apropiata de coasta africana si situata cel mai in nord dintre insulele Canare. Surprinzatoarele zone vulcaine, unde mana omului a stiut sa impleteasca arta cu natura creand spatii spectaculoase, atrag atentia calatorului. In aceste locuri, César Manrique, atistul cel mai cunoscut al zonei, a transformat deserturi de lava in autentice oaze din roca, apa si vegetatie tropicala; exemple de astfel de colturi de Rai sunt: los Jameos del Agua, un incalcit labirint de pesteri si tuneluri vulcanice.

Insula, declarata Rezerva a Biosferei de catre UNESCO in 1993, reprezinta un termen de referinta mondial in ceea ce priveste arhitectura naturala, in care traditia si modernitatea se imbina intr-un mod exceptional.

Posibilitatile de petrecere a timpului liber in Lanzarote sunt variate: parcurgerea traseului vucanilor din Parcul National din Timanfaya, pescuitul sportiv, golful pe terenurile din apropierea plajelor, centre de distractie; puteti deasemena decoperi grupul de mici insule care formeaza Arhipelagul Chinijo sau parcul natural format din La Graciosa, Alegranza si Montaña Clara, impreuna cu Turnurile din Est si Vest.

Plajele insulei seduc datorita apelor lor cristaline, care pot fi linistite si relaxante sau cu valuri puternice, ideale pentru practicarea sporturilor nautice ca surf-ul sau windsurf-ul. Pe fundul oceanului s-au conturat forme vulcanice care adapostesc o interesanta fauna marina, apreciata de iubitorii scufundarilor.

Plaja

 Insula Lanzarote are peste 100 plaje cu caracteristice si particularitati diferite, cu diverse orientari si tipuri de nisip . Click aici pentru a vizualiza caracteristicile plajelor    

Obiective Turistice

Muzee: Muzeul – Fundatie César Manrique.

Monumente: Pestera Los Verdes, Pestera Los Jameos del Agua.

Spatii Naturale: Parcul National Timanfaya.

Porturi nautice:

 1. Portul Calero – Yaiza.
 2. Portul La Graciosa – Haría.
 3. Portul Playa Blanca – Yaiza.
 4. Portul Carmen – Tías.
 5. Portul sportiv Marina Rubicón – Yaiza.
 • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

 • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

 • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

 • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

  Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !