Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri La Pineda de Salou


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 

Apartinand orasului Vila-Seca,  La Pineda detine una dintre cele mai extinse plaje continue din Costa Dorada (Spania). Se afla la mica distanta sud fata de orasul Tarragona. La Pineda este astfel una dintre zonele linistite si relaxante ale coastei Dorada, oferind posibilitati variate de distractie, magazine variate, siguranta si o multime de festivaluri in timpul verii.

 

Obiective Turistice

 

Pe pasajul Pau Casal se afla renumitul Parc Acvatic «Aquópolis», care ofera turistilor o gama larga de instalatii, astfel incat intreaga familie sa se poata bucura de piscinele si serviciile sale in deplina sigurnta. Pentru iubitorii delfinilor, parcul ofera si un Delfinariu.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !