Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Kusadasi

Aparthoteluri Kusadasi


Descriere

 

Kusadasi este un oras resort pe coasta Marii Egee, care se afla la 95 km de cel mai mare centrul metropolitan al zonei: Izmir. Ocupatia pricipala in acest oras este turismul. Numele Kusadasi, in traducere Insula Pasare, provine de la kus (pasare) si ada (insula), si i-a fost atribuit datorita faptului ca dintr-un unghi de pe mare, peninsula seama cu capul unei pasari.

Orasul are o populatie de 50.000 de oameni, care in timpul sezonului de vara se ridica pana la jumatate de milion, datorita resorturilor care sunt pline cu turisti, fiind una dintre cele mai populate regiuni, care isi mareste numarul locuitorilor de pana la 10 ori.

Zona a fost un centru  de arta si culta, din cele mai vechi timpuri, si a fost ocupata de mai multe civilizatii. In Kusadasi poti gasi o plaja pentru a inota chiar si in centru orasului. Desi exista o plaja in mijlocul orasului, cel mai cunoscut loc pentru a inota este „Ladies Beach”, unde se poate ajunge cu usurinta in doar cateva minute, si unde inainte barbatii si femeile nu faceau baie in acelasi loc, lucru care nu se mai aplica si pentru zilele noastre. Kusadasi este un oras recunoscut penturu verile calde, plajele largi cu nisip fin, ape turcoaz. Printre principalele atractii turistice se afla parcurile acvatice: Adaland (unul dintre cele mai frumoase parcuri acvatice din lume), Aqualand, Aqua Fantasy, precum si sporturile acvatice: plimbari cu barca, windsurfing, ski nauti.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !