Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Ksamil


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Ksamil este cel mai sudic oras de pe litoralul Albanez, infiintat abia in 1966, situat in Parcul national Butrint, la numai 10 km. sud de orasul Sarande. Orasul-statiune este una din cele mai vizitate statiuni din Albania pe timpul verii, datorita frumusetii zonei si a faimoasei deja Plaje Ksamil.

Zona este renumita datorita multitudinii plajelor sale salbatice si spectaculoase. Plajele sunt cu nisip grunjos albicios si blocuri mari de pietre, dar si nisip in anumite zone.

Caracteristica de baza a acestei zone e data de multiplele insulite din zona la care poti ajunge fie innotand, fie pe o barca inchiriata sau cu un katamaran. Unele dintre insulite au si restaurante. In orasel sunteti asteptati la cateva taverne si restaurante cu o mare varietate de produse marine proaspete. Retineti ca totusi infrastructura este destul de rau-reprezentata si viata de noapte aproape inexistenta.

Daca doriti vizitarea Ksamil – nu ignorati Manastirea Sf. Gheorge. Recomandam vizitarea ruinelor orasului Butrint situat la numai 15 km. de Saranda. 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Oferte Last Minute !