Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Kriopigi


Descriere

Satul Kriopigi este situat in peninsula Kassandra, la numai 90 km de la Salonic si de Aeroportul Macedonia. Statiunea Kriopigi are doua plaje ce au primit in 2005 premiul Blue Flag si o panorama extraordinara asupra Golfului Kassandra. Orasul Kallithea, cu restaurantele, barurile si viata de noapte, este la aproximativ 4 km distanta fata de Kriopigi. In Kriopigi veti gasi o statiunine de vacanta moderna, un camping, baruri, taverne, magazine, apartamente si camere de inchiriat precum si servicii cum ar fi ATM-uri si ajutor medical. Kriopigi este o destinatie populara pentru petrecerea vacantei, oferind turistilor multe optiuni pentru diferite tipuri de activitati, cum ar fi sporturi natutice si excursii la Muntele Athos, Pesterile de la Petralona, Olynthos sau Stagira - locul de nastere al lui Aristotel.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !