Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Aparthoteluri Kosharitsa


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Kosharitsa este o localitate aflata la poalele Muntilor Stara Planina la o distanta de 6,5 km de plaja din Sunny Beach ( nordul plajei ) 

Localitatea este pitoreasca si beneficiza de panorama asupra tinutului inconjurator. Din unele locatii se vede marea . 

In ultimii ani s-au construit multe complexe de apartamente de vacanta de confort ridicat si cu tarife de cazare mult mai mici decat in Sunne Beach. Acestea pot constitui o varianta buna pentru o vacanta la costuri decente. 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !