Pensiuni/Vile Keros Beach

Vile la cheie Keros Beach


Descriere

 Keros Beach este practic o plaja, o zona relativ departata de orice asezare umana (cel mai apropiat satuc se afla la circa 3 km. de plaja. Zona este superba, apreciata de surferi, de practicanti a diferitelor sporturi de vara, dar si de cei care doresc un concediu original, memorabil, in rasfat si intimitate.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.