Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Kemer


Descriere

 

Kemer este un oras in sud-vestul Turciei, situat pe litoralul Marii Mediterane, la poalele muntilor Taurus, la 40 km de Antalya. Are 12 mii de locuitori si este centru administrativ al districtului cu acelasi nume din provincia Antalya si o importanta statiune turistica.  Fostul nume al orasului este Eski Koy, care inseamna „orasul vechi”, denumire provenita din constructia unui zid de piatra lung de 23 km ce ave avea drept scop protectia zonei impotriva inundatiilor. Portul ofera facilitati pentru practicarea sporturilor nautice iar pe faleza din apropierea portului se afla multe magazine, cafenele, restaurante si baruri cochete. Golful cu vegetatia bogata si plajele intinse fac din Kemer una din cele mai populare statiuni de pe Riviera Turceasca. Una dintre principalele atractii ale orasului o reprezinta frumusetile naturale: mare, munte si paduri de pini, toate combinate in armonie. Tarmul de la Beldibi la Tekirova consta in plaje virgine, golfuri care difera ca marime si forma, mai mult stancoasa decat nisipoase. Printre principalele atractii turistice ale zonei se afla parcul de distractii Moonlight, precum si Yoruk Park care este localizat intre plaja Monlight si port, in centrul Kemer-ului. Daca vrei cu adevarat sa inveti despre cultura si istoria turca, trebuie sa vizitezi muzeul in aer liber, unde poti vedea cum traiau fostii nomazi in zona respectiva. Clima in zona este cea specifica, cu veri calduroase cand temperaturile ating 40°C, si ierni ploioase si umede.

 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !