Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Jupiter

Pensiuni/Vile Jupiter


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Jupiter are un farmec deosebit in cadrul statiunilor litoralului romanesc .Este o statiune mica dar simpatica cu hoteluri renovate si cateva din ele cu pozitii foarte spectaculoase pe faleza. Micuta si cocheta ,statiunea Jupiter se intinde intre Neptun (1 km )si Venus (2 km) la circa 5km de Mangalia . In partea din nord se invecineaza cu Neptun iar in partea din sud , situata pe peninsula cu acelasi nume , Cap Aurora.

Plaja

  Plaja din Jupiter comunica cu cea de la Neptun aflandu-se in continuarea acesteia. Are o lungime de cateva sute de metri si are un aspect asemanator cu cea din Neptun fiind lata si cu nisipul fin.

 

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

In Jupiter spatiile de cazare  sunt constituite din hoteluri, campinguri si vilele situate in Satul de Vacanta Zodiac .Aceste vile sunt recent construite si reamenajate dupa privatizarea acestor spatii de cazare si constituie o buna alternativa de cazare datorita confortului oferit ,tarifelor mai mici si nu in ultimul rand datorita pozitiei in Satul de Vacanta Zodiac amplasament situat intr-o zona linistita si inconjurat de verdeata care permit turistilor cazatii aici sa beneficieze de posibilitatea unor picnicuri in fata vilelor si sa se relaxeze.

Hoteluri din Jupiter au fost recent supuse unui proces amplu de renovare si imbunatatire si sunt o varianta foarte buna de cazare . 

Hoteluri si vile 3 stele: Hotel Delta, Hotel Meteor ***,Hotel Majestic Jupiter ***,  Hotel Tismana***, Hotel California***,Hotel Rio***, Vile Liliacul***, Vila Miruna Valentin, Hotel Mimoza***,Hotel Nalba***, Hotel Iris***.etc

Hoteluri si vile 2 stele:Hotel Camelia **,Hotel Cristal**, Hotel Capitol**,Hotel Scoica**,Hotel Cometa**, Hotel Olimpic**, Hotel Atlas**, Hotel Delta**, Vila Wolf **, Hotel Vila Andi**,Hotel Trandafirul*, Hotel Violeta*

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !