Hoteluri Hoteluri Plutitoare


Descriere

Hotelurile plutitoare sunt una din cele mai inedite unitati de cazare din turismul romanesc .Fiecare astfel de hotel este de fapt un hotel plutitor  care se deplaseaza prin Delta Dunarii remorcat de o nava remorcher . Se stabileste un traseu la alegerea turistilor sau in functie de programele gata intocmite si pe intreg parcursul croazierei hotelul se deplaseaza pe canalele si bratele Dunarii intre punctele de pescuit si de interes turistic .Navele sunt constructii moderna cu confort ridicat ,clasificate la 3 stele si 4 stele dotate cu restaurantul ,bar-ul  (cu aer conditionat ) ce ofera o panorama superba prin geamurile dispuse pe toata inaltimea incaperii in amandoua bordurile .Pe puntea superioara este amenajat un loc de plaja cu sezlonguri .Hotelul plutitor are incalzire si apa calda permanent .Noaptea se ancoreaza si oaspetii pot sa se odihneasca in perfecta liniste in mijlocul celui mai salbatic tinut turistic al Europei ,Delta Dunarii. Se ofera  transport cu barca in Delta Dunarii gratuit de la hotelul plutitor spre zonele de pescuit sau de urmarire a pasarilor zburatoare. Uneltele de pescuit (undite ) si momeli gratuit pentru cei care doresc sa pescuiasca.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !