Hotel Savoy Hotel 4 stele

Pozitia GPS: 44.262751, 28.619814

Imagini hotel

Vizualizeaza imaginile de mai jos ale acestei unitati de cazare. *Nota : Imaginile au doar un caracter ilustrativ si orientativ.

dubla standard
dubla standard
dubla standard
dubla standard
dubla vedere mare
dubla vedere mare
dubla vedere mare
dubla vedere mare
dubla vedere mare
dubla family
dubla family
dubla family
apartament matrimonial
apartament matrimonial
apartament matrimonial
apartament matrimonial
apartament matrimonial
apartament matrimonial
apartament matrimonial
apartament matrimonial
apartament senior
apartament senior
apartament senior
apartament senior
apartament junior
apartament junior
apartament junior
apartament junior
apartament executive
apartament executive
apartament executive

Video & Panorama 360*

Localizarea unitatii de cazare

Hotelul Savoy este situat in partea nordica a statiunii, amplasat direct pe plaja, incadrat de Hotel Selena, Hotel Lido si de Hotel Ambasador. Hotel Savoy se afla la o distanta de 30 km de Aeroportul Mihail Kogalniceanu si la doar 5,5 km de Constanta.

 

Descrierea unitatii de cazare

Hotelul Savoy este una dintre cele mai reprezentative locatii ale statiunii Mamaia si chiar ale litoralului romanesc. Cele 4 stele sunt garantia calitatii, confortului si a serviciilor ireprosabile! Este un hotel modern, rafinat, cu camere spatioase, majoritatea cu vedere la mare, care ofera nu numai servicii complete de cea mai buna calitate ci si o atmosfera speciala, un sentiment de prietenie si armonie.

Conditii de cazare

Hotelul dispune de o capacitate de 131 spatii de cazare repartizate  pe 8 nivele.

Toate camerele sunt prevazute cu sistem de acces control in camera pe baza de cartele magnetice, acces la Internet High Speed wireless gratuit, data port, TV color, instalatie de climatizare, minibar, safe, grup sanitar cu cada, uscator de par, priza pentru barbierit, 2 telefoane in camera si in baie cu acces international, paturi suplimentare disponibile, balcoane largi cu vedere la mare.  

Camera Dubla Standard

Hotelul dispune de 48 de camere speciale, cu 2 paturi separate si vedere laterala la mare. Suprafata generoasa de aproximativ 25 mp si balcoanele cu deschidere spre mare, de unde puteti admira rasaritul, fac din aceste camere alegerea ideala pentru un concediu romantic. Facilitati: acces control-cartele magnetice, internet wireless, tv color, instalatie climatizare, minibar, seif, grup sanitar cu cada, uscator de par, priza pentru barbierit, telefon.

 

Camera Dubla cu Vedere la mare

 

Hotelul dispune de 50 de camere speciale, cu pat matrimonial si vedere la mare. Suprafata generoasa de aproximativ 25 mp si balcoanele cu deschidere spre mare, de unde puteti admira rasaritul, fac din aceste camere alegerea ideala pentru un concediu romantic. Facilitati: acces control-cartele magnetice, internet wireless, tv color, instalatie climatizare, minibar, seif, grup sanitar cu cada, uscator de par, priza pentru barbierit, telefon, balcon.

 

Dubla Family

 

Cele 17 camere Duble Family sunt impartite pe toate etajele hotelului si au vedere la mare frontala si laterala. Suprafata acestor spatii de cazare este mai mare decat a camerelor duble , 30.mp si au in plus fata de acestea, o canapea extensibila. Facilitati: acces control- cartele magnetice, internet wireless, tv color, instalatie de climatizare, minibar, seif, grup sanitar cu cada, uscator de par, priza pentru barbierit, telefon, canapea extensibila.

 

Apartament Junior

 

Sunt in numar de 8 , dispuse cate 1 apartament / fiecare etaj si au vedere la mare si piscina hotelului. Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Intrarea in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este din dormitor. Toate apartametele junior sunt prevazute cu o chicineta, iar livingul cu canapea extensibila.Suprafata acestui tip de apartament este de 45 mp. Facilitati: acces cartele magnetice, internet wireless, tv color, instalatie climatizare, minibar, seif, grup sanitar cu cada, uscator de par, priza pentru barbierit, telefon, canapea extensibila, chicineta.

 

Apartament Senior

 

Sunt impartite pe etajele 1 - 4, cate unul pe fiecare etaj, si au vedere frontala la mare. Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Intrarea in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este din living. Baile acestor apartamente sunt mai mari si sunt prevazute cu cada jacuzzi si dus. Toate apartamentele au canapea extensibila, suprafata acestora fiind de 50 mp. Facilitati: acces cartele magnetice, internet wireless, tv color, instalatie climatizare, minibar, seif, grup sanitar cu cada,baie cu jacuzzi si dus. uscator de par, priza pentru barbierit, telefon, canapea extensibila, chicineta.

 

Apartament Executive

 

Cu o vedere senzationala de la nivelul etajelor 7 si 8, cele doua Apartamente Executive, cu o suprafata de 65 mp, sunt special amenajate pentru a imbina confortul unei vacante de vis cu necesitatea de a avea business-ul aproape. Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Intrarea in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este din living. Baile acestor apartamente sunt de 10 mp si sunt prevazute cu cada jacuzzi si dus. In living putem regasi o canapea extensibila si un birou utilat. Facilitati: acces cartela magnetica, internet wireless, tv color, instalatie climatizare, minibar, seif, grup sanitar cu cada, baie cu jacuzzi si dus, uscator de par, priza pentru barbierit, telefon, canapea extensibila, chicineta.

 

Apartament Matrimonial

 

Cele doua Apartamente Matrimoniale se situeaza la etajele 5 si 6 ale hotelului si au o suprafata de 55 mp si respectiv 65 de mp. Ambele au vedere frontala la mare, de pe terasele cu suprafete de 40mp, dotate cu sezlonguri. Baile acestor apartamente sunt de 10 mp si sunt prevazute cu cada jacuzzi si dus. In living putem regasi o canapea extensibila si un birou utilat. Facilitati: acces cartele magnetice, internet wireless, tv color, instalatie climatizare, minibar, seif, grup sanitar cu cada, baie cu jacuzzi si dus, uscator de par, priza de barbierit, telefon, canapea extensibila, chicineta.

     

Servicii si Facilitati Hotel

 • Restaurant cu terasa situat direct pe plaja; poate gazdui 400 de persoane, atat in interior cat si pe terasa acoperita
 • Escape Bar- in lobby, langa receptia hotelului
 • Plaja privata
 • Piscina exterioara pentru adulti si copii- la Hotelul Savoy ai acces la una dintre cele mai mari piscine exterioare din Mamaia. De asemenea gasesti si o piscina exterioara amenajata special pentru copii cu topogane
 • Dream Pool bar
 • Locuri de joaca pentru copii (Academia de joaca-La Domnul Girafa in interiorul hotelului unde copii gasesc jocuri si jucarii, desene animate, console Wll, Kids Disco si multe alte surprize; la piscina si pe plaja, langa terasa hotelului copiii au inca un loc de joaca amenajat cu leagane si topogane)
 • Internet wireless
 • Calculator in lobby cu acces gratuit la internet
 • 2 Sali de conferinte
 • Curatatorie si spalatorie
 • Parcare

Oferte Litoral 2016

Oferta Early Booking Litoral 2016 Hotel Savoy Mamaia- pentru cazare in perioada : (03.06.2016 - 11.09.2016)
Oferta este valabila pentru rezervarile efectuate si achitate intre: (01.02.2016 - 31.03.2016)

 

 lei/cam/zi

All Inclusive

 Tarifele au reducerea de Early Booking de pana la 19 % aplicata si sunt valabile pentru rezervari platite integral pana la 31.03.2016
03.06-16.06 17.06-26.06  27.06-07.07  08.07-21.08  22.08-31.08  01.09-11.09 
 Dubla standard 440 532 637 722 615 493
 Dubla Vedere Mare 473 573 697 785 675 543
Dubla Family  553 673 828 943 803 628
Apartament Junior  609 741 935 1054 909 705
Apartament Senior  666 802 982 1146 952 765
Apartament Executive  729 881 1070 1231 1019 807
Apartament Matrimonial  793 961 1158 1319 1104 849

Minim 5 nopti cazare!

Tarifele sunt exprimate in lei si sunt valabile pentru o noapte de cazare pentru 2 persoane platitoare.

Servicii Masa : 

 • All Inclusive

Tarifare copii si adulti in pat suplimentar

Tarife pentru copii (in camera cu 2 adulti):

Camera DUBLA STANDARD sau DUBLA CU VEDERE LA MARE
 • Copilul intre 0-7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adult fara a se acorda pat suplimentar;
 • Copilul intre 7-12 ani neimpliniti beneficiaza de 50% reducere la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adult si se acorda 1 pat suplimentar;
 • Copilul intre 12-16 ani neimpliniti beneficiaza de 30% reducere la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adult si se acorda 1 pat suplimentar.
 • Numarul maxim de copii admis in camerele duble este de 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 – 12 ani neimpliniti SAU 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 – 16 ani neimpliniti.
Camera DUBLA FAMILY sau APARTAMENTE
 • Copilul intre 0-7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adult;
 • Copilul intre 7-12 ani neimpliniti beneficiaza de 70% reducere la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adult;
 • Copilul intre 12-16 ani neimpliniti beneficiaza de 50% reducere la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adult.
Numarul maxim de persoane admise in Camerele Duble Family si Apartamente:
 • 2 adulti + 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 – 16 ani neimpliniti SAU 3 adulti + 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 – 16 ani neimpliniti.
 • Orice persoana peste 16 ani este considerata adult si va beneficia de 30% reducere din tariful unui adult doar in Camere Duble Family sau Apartamente.
 • 1 adult care ocupa o camera dubla in regim single va beneficia de 15% reducere din tariful camerei DUBLE
Tarife suplimentare pentru copii (in camera cu 1 adultt)
Camera DUBLA STANDARD sau DUBLA CU VEDERE LA MARE
 • 1 adult + 1 copil 0-7 ani neimpliniti- 20% reducere din tariful unui adult in camera dubla fara a se acorda pat suplimentar;
 • 1 adult + 1 copil 7-12 ani neimpliniti- 10% reducere din tariful unui adult in camera dubla fara a se acorda pat suplimentar;
 • 1 adult + 2 copii 0-7 ani neimpliniti- primul copil beneficiaza de 100% reducere din tariful unui adult in camera dubla si al doilea copil 20% reducere din tariful unui adult in camera dubla fara a se acorda pat suplimentar;
 • 1 adult + 2 copii 7-12 ani neimpliniti- fiecare copil beneficiaza de 25% reducere din tariful unui adult in camera dubla si se acorda 1 pat suplimentar;
 • 1 adult + 2 copii - 1 copil 0-7 ani neimpliniti + 1 copil 7-12 ani neimpliniti- primul copil beneficiaza de 100% reducere din tariful unui adult in camera dubla si al doilea copil 10% reducere din tariful unui adult in camera dubla fara a se acorda pat suplimentar.
Reducerile acordate camerelor duble in regim single SAU ocupate de un adult si copii sunt valabile doar pentru
perioadele 05.05-16.06.2016 si 12.09-30.09.2016.
Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele Duble Standard sau in camerele Duble cu Vedere
la Mare este 1 (unul).
In camerele Duble Family si Apartamente nu se poate introduce pat suplimentar pentru ca in acestea exista deja o canapea
extensibila.
 • Tariful patului suplimentar pentru copii intre 0-7 ani neimpliniti este de 20% din tariful unui adult pentru camerele duble
standard si camerele duble cu vedere la mare.
Important!!! Turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.
Inscrieri Timpurii/Early Booking: Reducerea a fost aplicata tarifelor din tabel.
Salveaza acesta oferta.  
Salveaza toate ofertele hotelului Hotel Savoy

Alte Oferte si Informatii Litoral 2016

                  

Modalitati de Rezervare

Rezerva acest hotel sau cere informatii suplimentare.

Rezervari prin e-mail sau formular online la Oferte Litoral 2016
Introdu acest cod de securitate
"Ma abonez la newsletter-ul saptamanal plaja.ro" (te poti dezabona apoi cu un singur click din orice mesaj)

Informati generale

pana la Plaja < 100 m , restaurant, sala conferinte,
 
 • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro sunt verificate si respecta standardele turistice locale.

 • Rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu hotelurile.

 • Tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin www.plaja.ro

  Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv pentru rezervarile deja confirmate.

 • Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

  Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere

Super Oferte Litoral 2016