Hotel R-H Gijon Hotel 3 stele

Pozitia GPS: 39.003408, -0.163229

Imagini hotel

Imaginile prezentate au strict caracter orientativ. Ele cuprind numai o parte din incaperile hotelului si sunt reprezentative pentru conditiile existente la momentul cand s-au facut fotografiile si pentru acele spatii fotografiate.


Localizarea unitatii de cazare

Hotelul R - H Gijón***, construit recent, este situat la 50m de plaja, langa pasajul pietonal Neptuno.

 

Descrierea unitatii de cazare

Hotelul R - H Gijon***, situat la 50 m de plaja in statiunea Gandia, este ideal pentru persoanele care doresc sa se bucure de mare, soare si plaja, dar in acelasi timp sa se si relaxeze.

Conditii de cazare

Camerele hotelului dispun de baie completa, balcon, telefon, canal muzical, mini-bar, aer conditionat, incalzire centrala, TV color cu conexiune prin satelit. Majoritatea camerelor au vedere la mare.


Servicii si Facilitati Hotel

Receptie 24h, restaurant cu servire in sistem bufet suedez, bar, sala vizionare TV, parcare, piscina exterioara, piscina interioara – climatizata, sauna, sala de fitness, jacuzzi, seif, acces persoane cu nevoi speciale.Modalitati de Rezervare

Rezerva acest hotel sau cere informatii suplimentare.

VREAU INFORMATII
VREAU O REZERVARE FERMA
Rezervari prin e-mail sau formular online la Oferte Litoral 2019

Date generale

Numele si prenumele: *
Adresa de email: *
Nr. de telefon: *
De la (zi-luna-an): *
Pana la (zi-luna-an): *
Detalii cu privire la cazare (Va rugam sa precizati informatile relevante cu privire la cazarea pe care o doriti.):
Introdu acest cod de securitate: *
"Ma abonez la newsletter-ul saptamanal plaja.ro" (te poti dezabona apoi cu un singur click din orice mesaj)

Informati generale

pana la Plaja < 100 m , restaurant, centru tratament balneo, Internet, aer conditionat, parcare
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !