Hotel R-H Bayren Hotel 4 stele

Pozitia GPS: 39.004459, -0.163063

Imagini hotel

Imaginile prezentate au strict caracter orientativ. Ele cuprind numai o parte din incaperile hotelului si sunt reprezentative pentru conditiile existente la momentul cand s-au facut fotografiile si pentru acele spatii fotografiate.


Localizarea unitatii de cazare

 

Hotelul R-H Bayren **** este situat chiar pe malul marii, in Gandía, Valencia (Comunitatea Valenciana).  Gandía, situata intre marile orase Valencia si Alicante legate de autostrada Mediterráneo, reprezinta locul ideal pentru petrecerea unei vacante perfecte.

 

Descrierea unitatii de cazare

Hotelul R - H Bayren****, situat in frumoasa statiune Gandia chiar pe malul marii, reprezinta o optiune foarte buna de cazare pentru cei care iubesc soarele, marea si plaja, dar si pentru familiile cu copii.

Conditii de cazare

 

Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, incalzire centrala, baie completa, TV, minibar, seif; unele dintre camere au terasa cu vedere la mare (optional).


Servicii si Facilitati Hotel

 

Serviciile oferite de hotel sunt urmatoarele: receptie 24h; bar-cafenea si sala de vizionare TV; restaurant cu servire in regim “bufet suedez”; restaurant cu servire “à la carte”; piscina exterioara pentru adulti cu bar; piscina pentru copii;Piscina climatizata; parcare exterioara; sala de gimnastica; sauna; jacuzzi; terasa pentru plaja; serviciu de spalatorie

 

Modalitati de Rezervare

Rezerva acest hotel sau cere informatii suplimentare.

VREAU INFORMATII
VREAU O REZERVARE FERMA
Rezervari prin e-mail sau formular online la Oferte Litoral 2019

Date generale

Numele si prenumele: *
Adresa de email: *
Nr. de telefon: *
De la (zi-luna-an): *
Pana la (zi-luna-an): *
Detalii cu privire la cazare (Va rugam sa precizati informatile relevante cu privire la cazarea pe care o doriti.):
Introdu acest cod de securitate: *
"Ma abonez la newsletter-ul saptamanal plaja.ro" (te poti dezabona apoi cu un singur click din orice mesaj)

Informati generale

pana la Plaja < 100 m , restaurant, sala conferinte, Internet, aer conditionat, parcare
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬†.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !