Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Himare


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Cam la mijlocul distantei intre Vlore si Sarande se afla micul orasel Himare, bilingv (albaneza si greaca). Oraselul este situat pe malul Marii Adriatice. 

O plaja superba cu lungime de circa 1 km., de pietris, frumoasa si spectaculoasa, apa cristalina, deserveste cele cateva unitati de cazare din localitatea Himare. Frumusetea acesteea poate fi admirata de pe promenada bogata de taverne si mici restaurante, dosite in zona orasului vechi Kastro. In zona orasului regasiti cateva manastiri ortodoxe cu arhitectura bizantina, o parte din acestea fiind situate in castelul Himare precum Biserica Sf. Maria Kasopitra, biserica Sf. pantes.

  
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Oferte Last Minute !