Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Hanioti

Aparthoteluri Hanioti


Descriere

Hanioti este un sat mic si foarte pitoresc in Halkidiki, situat pe bratul Kassandra, la doar 60 de minute de capitala Greciei de Nord, Salonic. La sosire, fiecare vizitator va fi captivat de acest mic paradis pitoresc, care a fost proiectat pentru a raspunde nevoilor tuturor turistilor si de a garanta un sejur relaxant si memorabil. Satul dispune de hoteluri cu toate facilitatile necesare pentru petrecerea unei vacante minunate, numeroase restaurante si taverne traditionale, care vor satisface fiecare familie, precum si baruri si cluburi pentru a asigura divertisment pentru toate grupele de varsta.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !