Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Gumuldur


Descriere

Gumuldur este unul din cele 12 orase ionice, situat la 50 km de Izmir, in inima centrului istoric al Turciei – orasul Ephesus la 35 km, casa Sfintei Fecioare Maria la 42 km, orasul antic Teos la 23 km, Lebedos la 24 km. Specifice pentru acest oras sunt livezile de mandarin, lamai sau portocal. Daca te-ai saturat de inotat si stat la soare, te poti plimba in padurile de pini ale muntilor.

Inainte ca turismul sa fie o importanta sursa de venit, principalele activitati ale localnicilor erau pescuitul si agricultura.

Statiunea dispune de o coasta lunga de 8 km, nisip si o multime de sporturi acvatice ce pot fi practicate. Toate aceseta au atras turistii de-a lungul timpului.

In ultimii ani numarul hotelurilor, motelurilor si al apartamentelor a crescut considerabil.

 

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !