Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Gandia


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 

Capitala zonei La Safor - Gandia (Costa de Valencia, Spania), se incadreaza intr-un peisaj particular intre muntii din interior si marea Mediterana. O plaja intinsa de aproape 5km strabate litoralul acestei localitati, unde se ofera turistilor o gama variata de infrastructuri si de servicii turistice care au transformat Gandia intr-una dintre cele mai populare destinatii de pe coasta Valenciana. Clima de care se bucura toata perioada anului orasul valencian, ca si calitatea plejelor ii atrag pe toti cei care cauta mare, soare si o varietate de sporturi, mai ales nautice. In zona portuara, traditia veche marinaresca convietuieste cu cele mai moderne instalatii, printre care si un club nautic, destinate tuturor celor care sunt pasionati de windsurf sau scufundari.De o parte si de alta a portului, se intind aproape 5 km de plaja cu nisip fin auriu. Faleza maritima delimiteaza in nord plaja Nord, situata intr-o zona unde accesul se face foarte usor si dotata cu o varietate de servicii: inchiriere articole sportive si de plaja, hoteluri, restaurante, baruri, discoteci, terase.Cei care sunt in cautarea unui mediu mai intim se pot indrepta spre partea cea mai nordica a coastei unde, imprejmuita de une, se afla linistita plaja nudista L’Ahuir, intinsa pe mai mult de 2 km.

 

Plaja

 

1.   Gandía, este una dintre cele mai mari plaje valenciene (2960m – lungime si 85m – latime), dispune de o ampla oferta gastronomica si hoteliera. Este formata din nisip alb fin, valurile sunt moderate si are tot tipul de doari.

2.   L’Ahuir, formata din nisip alb fin, este o plaja nudista linistita, destul de mare ca intindere (1760m – lungime, 65m – latime). Apa marii nu este foarte adanca, iar valurile sunt moderate.

3. Venecia, se afla langa portul din Gandía, chiar la varsarea râului Serpis in marea Mediterana. Gradul de ocupare al plajei este redus; se poate ajunge aici traversand podul care leaga Gandía de Morells. Este formata din nisip alb fin (530m – lungime, 45m – latime), valurile sunt moderate si are ca dotari dusuri si un parc pentru copii.

Obiective Turistice

 

Oras ducal, Gandia este posesoarea unui trecut ilustru, cum se poate aprecia vizitand zona sa istorica, unde este inca prezenta urma ducelui Juan de Borja, in forma unor importante constructii ca Palacio Ducal, la Colegiata, Antigua Universidad. Monumente: Colegiata de Santa María, Palacio Ducal de Gandía. Golf: Club de Golf de Gandía, inaugurat in 1990, deschis tot timpul anului, situat la 2km de centrul localitatii Gandía si la 70km de aeroportul Manises din Valencia.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !