Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Fuerteventura


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 

Fuerteventura este a doua ca pozitie (de la nord la sud) dintre insulele Canare. Este marginita de imense plaje din nispi auriu, care, combinat cu apa limpede de culoare tourquoise, va vor face sa va simtiti ca in Paradis. . Printre posibilitatile de distractie se numara plimbarile printre exoticele conuri vulcanice, scufundarile, windsurf-ul.Oferta de cazare a insulei Fuerteventura este si ea foarte variata: de la pitoresti case rurale pana la cele mai luxoase hoteluri, cu toate dotarile necesare, situate in nuclee turistice animate de parcuri de distractie pentru toate varstele si de terenuri de golf.

Obiective Turistice

 

Cunoscuta ca insula linistita, Fuerteventura, a doua ca extindere dintre insulele Canare, ofera peisaje singulare, ca muntele mitic Tindaya, campiile sale ondulate. Micile sate de coasta sunt exemple pentru arhitectura specifica zonei; intalnim aici biserici, castele, dar si o retea de muzee care ii pot oferi turistului o interesanta plimbare prin istoria insulei pline de comori: broderie sparta, arta de a impleti cosuri, olarit. Fuerteventura, cu 13 spatii naturale protejate isi pune in evidenta exotismul cu ajutorul palmierilor, al aloei vera, folosita in elaborarea diferitelor produse cosmetice.

Porturi nautice: Portul Corralejo – in Muelle de Coralejo, municipiul La Oliva; Portul Gran Tarajal – Gran Tarajal, municipiul Tuineje.; Portul Morro Jable – Morro Jable, municipiul Pájara; Portul Sportiv El Castillo – Caleta de Fuste, 35610, municipiul Antigua

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !