Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Fuengirola


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 

Situata in Costa del Sol (Spania), Fuengirola este un oras cu aer specific andaluz care ofera o intinsa bucata de coasta, plina de nemaipomenite plaje. Posesoare a unei vechi traditii turistice, Fuengirola dispune de o ampla gama de servicii si infrastructuri, care includ terenuri de golf, centre de echitatie, parcuri de distractii, complexuri hoteliere, restaurante, dar si un bogat calendar de evenimente culturale. Fuengirola a stiut sa conserve monumente care sunt marturie a popoarelor care au locuit-o in Antichitate, ca de exemplu: castelul arab Sohail, baile termale si casele romane.

 

Plaja

 

1.   Carvajal, din nisip fin auriu (1600m – lungime di 20m – latime), cu valuri moderate, este o plaja dotata cu tot tipul de servicii posibile.

2.   Los Boliches, din nisip auriu fin (2500m – lungime si 60m – latime), este situata intre pljele Gaviotas si Fuengirola. Dotari: restaurante, baruri, magazine, patrula de supraveghere, Crucea Rosie, ambulanta, şalupă. Valurile sunt moderate.

3.   Playa de Fuengirola, din nisip fin alb (250m - lungime si 30m – latime), este situata langa portul sportiv; valurile sunt moderate. Se pot observa vapoarele de pescuit.

4.   Santa Amalia, din pietris fin (2100m – lungime si 30m – latime), este o plaja foarte bine dotata: restaurante, hoteluri, magazine, faleza, sistem de supraveghere, ambulanţă, şalupă. Este situata langa Playa de Fuengirola si se ajunge la ea de pe aceasta plaja sau de pe faleza. Valurile sunt moderate.

5.   Torreblanca este o plaja destul de mare (1500m – lungime si 30m – latime) din nisip fin auriu, iar valurile sunt moderate. Este dotata cu toate serviciile si infrastructurile necesare: turn de supraveghere, steaguri care indica starea marii, semnalizarea pericolului. Se practica tot felul de sporturi nautice: de la windsurf pana la pescuit si caiac-canoe.

Obiective Turistice

 

Monumente: Plaza de la Constitución (secolul al XIX-lea), Biserica Nuestra Señora del Rosario, Castelul Sohail, ruinele asezarilor umane fenopunice, Torreblanca si Finca del Secretario (ramasite romane).

De vizitat: Gradina Zoologica Municipala, Parcul Acvatic, Parcul Fluvial Sohail, Palacio de la Paz.

Sport: Iubitorii sportului au la dispozitie o gama larga de posibilitati in Fuengirola. Cei care prefera golful se pot bucura de acest sport atat pe terenuri din Fuengirola, cat si din apropiere: Mijas Golf, inaugurat in 1976, deschis tot anul si situat la 4 minute distanta de Fuengirola.

Hipodromul si alte scoli de echitatie din apropiata Mijas stau la dispozitia turistilor care vor sa se initieze sau sa se specializeze in arta echitatiei. Exista si multe ternuri de tenis de camp.  Sporturile acvatice se bucura de o mare importanta, deoarece adancurile marii Mediterane fac foarte atractiva practicarea scufundarilor, favorizate si de multimea de scoli create in acest sens. Portul sportiv ofera instalatii moderne care permit practicarea navigatiei, pe langa alte sporturi acvatice.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !