Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Figueretas


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

 

In Figueretas (Ibiza, Baleare), mic cartier pe malul marii, gasim o multime de baruri, cafenele, restaurante pentru toate gusturile. In principala piata de pe faleza gasim o multime de artisti, caricaturisti, artizani care isi vand astfel produsele facute manual, artizanal.

Plaja din Figueretas, centrala, impartita in mai multe sectiuni, este situata in fata unui lant de apartamente si hoteluri si este marginita de faleza incadrata de palmieri.Situandu-se foarte aproape de Ibiza-Oras si de Playa d’en Bossa (la 5 minute cu masina si la 20 de minute mergand pe jos), Figueretas, prin originalitatea-i caracteristica, este o destinatie turistica pentru toate varstele.

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !