Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Estoril


Descriere

Estoril este o parohie a municipiului portughez Cascais, în apropiere (la doar 15 kilometri distanță) de capitala Lisabona. Estoril are un cazino foarte cunoscut; a fost reședința lui Juan de Burbon, pretendent la tronul spaniol la sfârșitul secolului al XX-lea. În 2001, populatia orasului Estoril era de 23.769 locuitori, iar suprafața de 8,79 km² (deci avea o densitate de 2.7 locuitori/km²).

La 3 km est de Cascais si la 26 km vest de Lisabona, orasul Estoril a crescut în anii 1920, devenind o luxoasa staţiune modelata dupa modelul celor din Coasta de Azur.

În timpul celui de-al doilea război mondial, Estoril a fost un paradis sigur pentru capetele incoronate exilate, din întreaga Europă, inclusiv ultimul rege al Italiei, Umberto al II-lea, şi Karl Habsburg, ultimul împărat austro-ungar. Majoritatea si-au petrecut serile jucand jocuri de noroc în cazinoul modern al oraşului, care astăzi este încă cel mai mare de acest gen din Europa. Estoril este un loc cosmopolit, cu plaje cu nisip fin, curate, o serie de hoteluri de înaltă calitate, mai multe terenuri de golf şi unele dintre cele mai bune restaurante din regiune.

Din parcul cu palmieri, situat in fara Cazinoului, se ajunge, printr-un pasaj subteran, la la plaja Tamariz, de unde se poate ajunge foarte usor, pe jos, pana la Cascais, traversand mai multe plaje naturale.

Targul de produse artizanale din Estoril este unul dintre cel mai bine organizate evenimente de pe perioada verii, in Portugalia.
Daca va aflati in zona, nu ratati :

Biserica Sfantul Anton din Estoril a fost construita in secolul al XVI-lea pe locul unei clădiri mai vechi ; a fost reconstruită după cutremurul din 1755, dar a fost din nou grav avariata de un incendiu în 1927. Placutele de azulejos şi fatada in stil baroc rămân insa intacte.

Este foarte interesanta si arhitectura cladirii care adaposteste Posta.

În apropiere, pasionaţii de curse cu vehicule motorizate ar putea vizita faimosul Autodrome Estoril, care se află în umbra munţilor Sintra, la aproximativ 10 km inspre interiorul tarii.

Unele dintre cele mai bune terenuri de golf ale Portugaliei se afla, de asemenea, în această parte a coastei Lisabona, care este acum accesibila de la aeroportul din Lisabona în mai puţin de 45 de minute. Este vorba de Clubul de Golf din Estoril si de terenul Penha Longa; iubitorii golfului se vor bucura aici atat de sportul lor favorit cat si de o panorama impresionanta.

In Estoril mai intalnim si mai mult de 20 de terenuri de tenis de camp, tote deschise pana seara tarziu.

Obiective turistice in Estoril si in apropiere:

- castele: Guimaraes, Montemor - o - Velho, Soure, Leiria, Ourem, Santa Maria da Feira, Marialva, Pinhel, Almourol, Castelul Maurilor, Sao Jorge, Portalegre, Marvao, Sagres, Braganca, Silves, zidurile cetatii Serpa;

- monumente: turnul din Belem, Monumentul Descoperirilor, Cristo Rei, Peninsula Razboiului;

- gradini si parcuri: Gradina Botanica a Universitatii din Coimbra, Gradina da Estrela, Gradina Santa Barbara, Gradina Palatului Episcopal;

- palate si case istorice: Palatul Ducilor de Braganca, Palatul National Ajuda, Palatul National Belem, Palatul Monserrate, Palatul National Pena, Palatul National Queluz, Palatul National Sintra, Palatul National Mafra, Palatul Mateus, Casa do Infante, Palatul Episcopal, Palatul Bursei, Palatul Arhiepiscopului, Palatul Seteais, Quinta da Regaleira;

- muzee si galerii: Muzeul Calouste Gulbenkian, Colectia Berardo, Fundatia Serralves, Biblioteca Joanina, Muzeul Electricitatii, Muzeul National al Trasurilor, Muzeul Biscainhos, Muzeul Medina, Muzeul Pius al XII-lea, Muzeul National Soares doa Reis, Muzeul Militar, Muzeul de Arheologie Serpa, Muzeul Ceasului;

- biserici si manastiri: Manastirea Jeronimos, Catedrala din Braga, Catedrala din Porto, Biserica Sf. Francisc, Turnul si Biserica Clericilor, catedrala din Viseu, locul de pelerinaj Bom Jesus do Monte, Manastirea Batalha, Manastirea Ordinului lui Hristos, Manastirea Alcobaca, Bazilica Estrela, Biserica Santo Ildefonso, Bazilica Congregados, Biserica Sf. Pavel, Sanctuarul Sameiro, Biserica Milei, Biserica Sao Vicente, Biserica Bom Jesus da Cruz, Biserica Sf. Maria, Manastirea Sao Vicente de Fora, Panteonul National, Biserica Nossa Senhora dos Remedios, Manastirea Carmo;

- atractii naturale: Ponta da Piedade, Parcul natural Ria Formosa, Parcul natural de Coasta Alentejo si Vicente.

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !