Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Estepona


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Adapostit de Sierra Bermeja, Estepona este un important centru turistic al coastei occidentale a Malagai (Spania), se bucura de plaje exceptionale dotate cu toate serviciile necesare si de un port sportiv.Sarbatorile cele mai importante, “Festividad del Carmen” si caracteristica Saptamana Sfanta, sunt traite de localnici cu multa intensitate.

 

Plaja

 

1.   Arroyo Vaquero, din nisip de origine vulcanica (3100m – lungime si 30m – latime), cu valuri moderate, aceasta plaja, situata langa plaja Natura, este indicata persoabnelor care iubesc sportul si plimbarile. Are si zone nudiste.

2.   Costa Natura este una dintre cele trei plaje aproape identice (Arroyo Vaquero, Guadalobón si Costa Natura, situata intre celelalte doua). Este formata din nisip de origine vulcanica (pietris si nisip gri), are 850m – lungime si 15m – latime, iar valurile sunt moderate. Toate cele trei plaje, unite intre ele, sunt perfecte pentru iubitorii de sport. Prezinta urmatoarea particularitate: constructiile ajung pana aproape de malul marii.

3.   El Padrón, din nisip de origine vulcanica (1000m – lungime si 25m – latime), cu valuri moderate, este o plaja unde se pot inchiria ski-jet-uri si placi de surf. In extrema vestica a plajei se afla turnul de supraveghere El Padrón.

4.   La Rada, din nisip auriu fin (2400m – lungime si 25m – latime), este o plaja din centrul Esteponei, dotata cu toate serviciile necesare. Are faleza maritima cu palmieri. accesul pe plaja se face usor. Valurile sunt moderate.

5.   Torre del Cristo, din pietris fin (600m – lungima si 30m – latime), cu valuri moderate, este o plaja relativ mica si linistita, dotata cu tot felul de servicii: de la Crucea Rosie pana la inchiriere de articole sportive si pentru plaja.

Obiective Turistice

Monumente: Biserica Nuestra Señora de los Remedios (construita in secolul al XVIII-lea), Turnul Vechii Parohii, Castelul San Luís, Torre del Río Guadalmansa.Cei care sunt pasionati de călărie, vor gasi in Estepona unul dintre centrele ecvestre cele mai importante din zona: Şcoala de Artă Ecvestră Costa del Sol.

Situat la putini kilometri de Sotogrande, Estepona este deasemenea un paradis al golfului: Estepona Golf (inaugurat in 1989, deschis tot anul si situat la 77km de aeroportul international Málaga), Atalaya Golf&Country Club (inaugurat in 1968, situat la 70km de aeroportul din Málaga si deschis intre 01/10 – 31/01 si 01/02 – 30/04), Club de Golf El Coto (inaugurat in 1991, deschis tot anul si situat la 92km fata de aeroportul Málaga), El Paraiso Golf Club (inaugurat in 1974, deschis tot anul si situat la 74km fata de aeroportul Málaga).

Spatii naturale: Parcul Natural Sierra de las Nieves.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !