Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Espinho


Descriere

Initial un mic sat pescaresc care oferea putin mai mult decat o industrie de conserve, statiunea litorala Espinho atrage in zilele noastre o multime de turisti, gratie plajelor sale cu nisip auriu si variatelor sale atractii, desi, si astazi, putem vedea pe unele plaje barcutele de pescuit, inguste si colorate.

Espinho este un oraş situat în zona metropolitana Espinho, în Portugalia. Este o statiune litorala de renume şi o zonă unde jocurile de noroc sunt legale (cazinoul Solverde Casino). Targul sau, Feira de Espinho, a fost organizat pentru prima data în 1894, fiind bine cunoscut în Portugalia.

Dotarile sale bine concepute (ca de exemplu strazile numerotate), hotelurile de categorie superioara, multitudinea de restaurante decente (in mai toate se serveste « caldeirada » - traditionala tocana de peste), numeroasele baruri pline de viata, fac ca Espinho sa fie un loc care atrage o multime de turisti.

Expunerea sa la brizele din Atlantic si localizarea sa mai la nord, in Costa Verde, il fac mai populat in sezolul estival de varf, cand temperatura apei oceanului este favorabila; alte activitati, cu mar fi surfingul, fac din espinho un loc atractiv in toate anotimpurile, mai ales ca este situat la o aruncatura de bat de frumosul oras Porto.

Espinho este local unde se organizeaza CINANIMA - Festivalul International de Cinema de Animatie, un festival internaţional de animaţie.

Espinho este situat la aproximativ 15 km de Porto şi la aproximativ 50 km de Aveiro. Acesta este deservit de trenuri catre Porto, Gaia, Ovar, Aveiro, Coimbra, Lisabona (Linha do Norte) şi SM da Feira, SJ da Madeira, O. Azemeis, Águeda şi Aveiro prin Linha do Vouga. Espinho a devenit oraş în 1973.

Printre obiectivele turistice pe care le puteti vedea in Espinho, se numara:

- Biserica da Matriz;

- Cazinoul Solverde;

- Clubul de Golf Porto;

- Targul din Espihno (pe strazile 22, 23 si 24);

- Manastirea Sao Salbador;

- Castro d'Ovil (ramasite ale unui sat din epoca fierului).

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !