Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Ericeira


Descriere

Ericeira este un oraş pescaresc şi o staţiune balneară de pe coasta de vest a Portugaliei, situat în municipalitatea Mafra, la aproximativ 35 km nord-vest de centrul capitalei Lisabona. Numele său provine de la Ouriceira, care derivă din Ouriço, numele portughez pentru un ariciul de mare, asa cum se poate observa si pe stema.

Situata la 10 km vest de Mafra, Ericeira devine o staţiune de vacanţă plină de viaţă în timpul lunilor de vară, cu numeroase cafenele, restaurante şi baruri, care parca rasar din plaja lungă cu nisip fin.

Pe langa faptul ca localitatea este renumita pentru homarii sai, care sunt ţinuti în pepiniere în stanci, Ericeira a fost scena unui moment important în istoria modernă, când ultimul monarh, Manuel al II-lea, a plecat in exil cu familia sa, în 1910, cand Portugalia a fost declarată republică. Regele expulzat, s-a stabilit în Twickenham, in sud-vestul Londrei, unde a murit în 1932.

Daca ajungeti in zona, nu ratati:

Biserica Misericordia va va impresiona cu interesantele sale picturi şi cu sculpturile aurite, in lemn, in stil baroc din secolele al XVII-lea şi al XVIII-lea, în timp ce Muzeul din Ericeira oferă o introspectivă în istoria orasului, cu o colectie mare de modele de bărci şi o varietate de echipamente de pescuit.

Situat deasupra oceanului, oraşul vechi, neatins, este un labirint de case albe şi străzi înguste, pavate cu pietre.

În apropiere, la periferia de nord a oraşului, micmicuta capela São Sebastião, in stil de moschee, se ridica singura în faţa vastei linii de coastă, cu nisip, a Oceanului Atlantic, care se întinde până la promontoriului mare din Peniche.

La 9 km spre interior, si rivalizand cu Escorialul Spaniei în grandoare, intalnim impunatorul palat naţional şi manastirea Mafra, a caror constructie a durat 18 ani, cu ajutorul a 50,000 de muncitori.

Cateva dintre obiectivele turistice cele mai apropiate de Ericeira sunt: Palatul National Mafra, Palatul National Sintra, palatul Seteias, Quinta da Regaleira, Palatul Monserrate, Castelul Maurilor, Palatul National Pena, Palatul national Queluz.

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv  contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !