Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Eforie Sud

Pensiuni/Vile Eforie Sud


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

   Eforie Sud, este situata intre Eforie Nord la nord (2 Km)  si Tuzla  la sud , intre Lacul Techirghiol si Marea Negra si  la circa 15 km de Constanta .Se poate ajunge fie cu trenul existand linia Constanta -Mangalia care este circulata perment, fie cu mijloacele rutiere de transport in comun , din care exista o mare varietate de mijloace de transport

Eforie Sud -fosta statiune antebelica Carmen Sylva- se infatiseaza ca o localitate linistita cu strazi largi , umbrite de o numeroasa vegetatie arborescenta  cu numeroase vile si case care asigura turistilor un confort bun la cele mai mici preturi de pe litoralul romanesc. Plaja ingusta  este intinsa pe o lungime de 2km la picioarele falezei care la Eforie Sud atinge cea mai mare inaltime dintre toate statiunile.Statiune recomandata indeosebi pentru cei care cauta linistea, tarife mai mici la serviciile turistice si pentru tratamente balneare. Exista un Sanatoriu Balnear care ofera servicii de tratament tot timpul anului si un strand pe malul lacului Techirghiol  unde se pot face bai terapeutice .

  

Plaja

 Plajadin Eforie Sud este cea mai ingusta dintre toate statiunile  litoralului nostru datorita eroziunii accentuate si lipsei de investitii pentru protectie. Faleza este foarte inalta , accesul pe plaja se face pe scari . Trebuie mentionat ca in partea de nord a statiunii, mai precis portiunea  dintre Eforie Sud  si Eforie Nord , pe o distanta de circa 2 km exista o plaja foarte buna .

 

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni, Apartamente

  In statiunea Eforie Sud ca si in Eforie Nord exista un mare numar de vile care ofera servicii turistice de cazare, o parte din aceste vile apartin societatii Carmen Sylva S.A.si Carmen Sylva S.A. 2000 si celelalte sectorului privat . De remarcat ca statiunea are , totusi cel mai scazut confort in ceea ce priveste numarul unitatilor de cazare de cel putin 3 stele. Nu exista unitati de cazare de 4 sau 5 stele. Exista cateva unitati de 3 stele si majoritatea sunt de 1 stea sau 2 stele. Majoritatea coplesitoare a cazarilor sunt vechi si nerenovate . Exista insa si un numar de vile , hoteluri si pensiuni construite recent care ofera conditii bune de cazare . Atat vilele omologate de Ministerul Turismului cat si cele neomologate , ofera o larga gama de conforturi ale camerelor inchiriate. incepand cu confortul de 1 stea si mergand pana la 3 stele .

 

 

Hoteluri 3 stele: Hotel Aqua***, Hotel Flacara*** ,Hotel Flamingo***, Hotel Edmond*** ,Hotel Amaradia***. pesniunea Crsitina, Pensiunea Cuibul Reginei,

Hoteluri 2 stele:Hotel jiul **, Hotel Ancora ** , Hotel Gloria** , Hotel Cimas**, Hotel Vifor**, Hotel Randunica** , Hotel Capitol** , Hotel Hanul Hora ** , Hotel Margaritar** , Hotel Fagaras*,Hotel Cosmos** , Hotel Magura**,Hotel Riviera** ,Hotel Excelsior**,Hotel Milcov*, Hotel Oltetul*, Hotel Vanatorul*, Hotel Sanziana*,Vila Eminescu***

Hoteluri 1 stea: Hotel Caprioara*,  ,Hotel Busola*, Hotel Mures*, Hotel Fortuna*,Hotel Crisana* , Hotel Turist*, Hotel Parc*,Hotel Suceava** , Hotel Orizont*, Hotel Oltenia*, Hotel Privighetoarea*,Hotel Sirena*, Hotel Amurg* , Hotel Dumbrava** , Hotel Porumbita*,Pensiunea Olga, Vila Plutas*, Vila Colibri*, Vila Cristal*, Vila Dacia*, Vila Delia*,Vila Hortensia*,  Vila Alexandra*, Vila Marea Neagra*, Vila Marte*, Vila Narcisa*,Vila Pescarus*, Vila Racheta*, Vila Tulcea, Vila Steaua*, Vila Victoria*, Vila Craiova*, Vila Pisica De Mare*, Vila Vraja Marii*, Vila Cetatuia*, Vila Lidia* ,

Imobiliare in regim hotelier: Printr-o veche traditie , cetatenii din Eforie Sud isi pun la dispozitia turistilor camere de inchiriat in locuinta proprie . Confortul oferit de aceste cazari este mai mic , de regula este similar cu 1 stea din sistemul omologat al turismului, marea majoritate a acestor cazari se fac in camere in acelasi corp de locuinta cu proprietarul , baia fiind comuna si deasemeni si accesul la bucatarie se face in cooperare cu celelte persoane cazate . Pretul convenabil (relativ la tarifele hotelurilor ) face ca aceste inconveniente sa nu fie foarte importante pentru o parte din turisti.

  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬† contractelor incheiate anterior.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !