Vezi numele si pozitia hotelurilor pe Google Maps

Hoteluri Divjake


Arata /Ascunde acesta harta !

Descriere

Divjake este un mic orasel situat in Parcul national cu acelasi nume - Divjake-Karavasta. Desi de multe ori el este alaturat zonei Durres, plaja de la Durres este la peste 30 km. nord de aceasta localitate.

Statiunea Divjake se bucura de o faimoasa plaja de nisip - Plaja Divjake - si de un parc natural deosebit de frumos. In Parcul Natural se pot organiza excursii de "birdwatching" sau drumetii.

 
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Oferte Last Minute !